Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Mešanice eteričnih olj - Young Living Eterična Olja » Esenca Življenja

Mešanice eteričnih olj

Mešanice eteričnih olj

Medtem ko je desetletja oblikoval mešanice naših 100% čistih eteričnih olj YLTG, je Gary Young, ustanovitelj in direktor podjetja Young Living, črpal navdih iz starodavnih modrosti in najboljše moderne znanosti. Skrbno izbrane mešanice eteričnih olj, ki odpravijo množico zdravstvenih in čustvenih izzivov, pripravlja le Young Living Essential Oils – nikjer drugje ne boste našli tako učinkovitih rešitev za dobro počutje. Ker so mešanice pripravljene po ekskluzivnih formulah, so ključni temelj za vsakogar, ki išče zdrav življenjski slog. Skrbno kultivirana, parno destilirana in vedno 100% čista eterična olja v naši obsežni zbirki so darilo kraljestva tega planeta. Bogatijo življenje in so cenjena že stoletja, saj obnavljajo in krepijo telo, um in duha.

V tem delu so opisane posebne mešanice, ki so bile pripravljene po dolgoletnih raziskavah o telesnem in čustvenem počutju. Vsaka posamezna mešanica je pripravljena tako, da vzbudi največji sinergijski učinek med različnimi kemijskimi snovmi v olju in harmoničnimi frekvencami. Ko se kemija in frekvenca skladata, namreč opazno koristita človekovemu telesnemu ter optimalno vplivata na duševno in čustveno počutje.

Menu:

Eterična olja


Masažna olja

Prehranska dopolnila

Osebna nega

Vse za dom

Difuzorji

 

 

 

 

 

 

 

Mešanice eteričnih olj

 

 

 

 

 

 

 

Mešanice eteričnih olj

 

 

 

Razvrsti po abecedi:Title

Eterična olja mešanice

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: