Mešanica eteričnih olj

Trije Modreci "3 Wise Men"

Mešanica eteričnih olj trije modreci

Lastnosti:

Spodbudi češariko ter odpre podzavest za osvoboditev globokih travm. Vzbuja občutek prizemljenosti in razvedri, saj omogoči čustveno osvoboditev ter dvigne duhovno zavest.

 

Mešanica Trije Modreci vsebuje sledeča eterična olja:

SANDALOVINA “Sandalwood” (Santalum album) ima visoko vsebnost seskviterpena, ki spodbuja delovanje češarike in limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spomina. Običajno se uporablja pri jogi in meditaciji, lahko pa tudi odstrani negativne programe v celicah.

BRIN “Juniper” (Juniperus osteosperma) dvigne duhovno zavedanje ter ustvari občutek ljubezni in miru.

KADILNA BOSVELIJA “Frankincense” (Boswellia carteri) se na Bližnjem vzhodu smatra kot sveto mazilno olje in v verskih obredih uporablja že tisoče let. Spodbuja limbični sistem, poživlja um ter blaži stres in obup.

MIRA “Myrrh” (Commiphora myrrha) se omenja v Stari in Novi zavezi kot del svete formule za maziljenje, ki je bila dana Mojzesu (Eksodus 30:22-27). Je eno od zelišč z najvišjo vsebnostjo seskviterpenov ali snovi, ki spodbudijo delovanje hipotalamusa, hipofize in amigdale, središča za nadzor čustev in izločanje hormonov v možganih.

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti. Včasih so verjeli, da ima frekvenco obilja.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: