Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Young Living Priložnost » Seznanite se s priložnostjo, ne bo vam žal!

Young Living Priložnost

Odkrijte večje telesno, finančno in čustveno blagostanje

Poslanstvo podjetja Young Living se uresničuje skozi partnerstvo z našimi distributerji.
Skupaj ustvarjamo skupnost, ki zadovoljuje telesne, čustvene in finančne potrebe.

Young Living » Priložnost do boljšega Življenja!

Skupnost

* Blaginja: vključuje finančno preskrbljenost, svobodo in neodvisnost.

* Znanje: spoznajte in se iz prve roke prepričajte o številnih koristih čistih eteričnih olj YLTG™ kakovosti.

* Osebna rast: podajanje roke in pomoč drugim gradi samozavest in spodbuja osebno rast.

* Prispevek: sporočilo podjetja Young Living je veliko več kot zgolj doseganje finančnih ciljev, kajti v svojem bistvu pomeni navdihovanje drugih za boljše življenje.

* Priznanje: naj gre za križarjenje po Sredozemlju, oddih na Karibih ali obisk naših omamnih polj sivke, nihče ne praznuje z vami vaših dosežkov tako kot Young Living.

Predstavljajte si, da vaša kariera postane skupnost, kjer je wellness način življenja in da to, kar počnete, samo po sebi vodi do uspeha. Za člane Young Livinga je lahko to sanjska služba, ki nudi varnost in neodvisnost, in ki lahko postane resničnost.

 

Zakaj Young Living?

Ste kdaj resnično želeli imeti svoj čas in svoje življenje? Kaj bi bilo, če bi vsak dan radi hodili na delo in se vam ne bi bilo treba več spraševati, kako boste plačevali račune? Velikodušni načrt Young Livinga vam omogoča, da prevzamete nadzor nad prihodnostjo in zgradite posel, ki bo za vedno spremenilo vaše življenje.

Biti član YL ne pomeni le imeti dobro poslovno priložnost temveč tudi zadovoljstvo pri povezovanju in delu z ljudmi in za ljudi ter užitek, ki smo ga deležni ob uporabi teh enkratnih proizvodov. Nekatere posebne ugodnosti članov YL so:

 

  • Bogata izplačila: YL ponuja najboljši sistem nagrajevanja v panogi, visoke provizije in bonuse. Ko boste preizkusili izdelke Young Living, vas bo njihova kakovost navdihovala, da jih boste delili z drugimi; ko jih boste tako posredovali naprej, se bo zgodilo nekaj čudovitega: za svoje priporočanje boste dobili plačilo!
  • Veleprodajne cene: YL nudi članom 24% popusta na redne cene proizvodov, hkrati pa pridobite tudi dostop do vseh drugih posebnih in promocijskih ponudb.
  • Program Zvestobe “Essential Rewards”: Kot član imate pravico sodelovati v programu zvestobe “Essential Rewards”, kar vam omogoča avtomatsko mesečno dostavo izdelkov, znižano poštnino ter posebne promocijske ugodnosti. Poleg tega se 10% – 25 % vrednosti vsakega naročila izdelkov Young Living pretvori v “Essential Reward” točke, ki jih lahko unovčite za pridobitev zastonj izdelkov po lastni izbiri.
  • Edinstvene izkušnje: udeležite se lahko enkratnih dogodkov, kot so: križarjenje, organizirano za uspešne mentorje; vsakoletna konvencija (International Grand Convention); ter res izjemna izkušnja “Sead to Seal” t.j. od semena do proizvoda, ko obiščete nasade rastlin in se seznanite s celotnim procesom predelave in destilacije (…ter lahko spoznate Garya Younga in začutite njegovo poslanstvo, ki se širi od srca do srca že po celem svetu).
  • Izobraževanje: Young Living zagotavlja stalne možnosti izobraževanja s področja zdravja, s pomočjo seminarjev, kongresov, novic, ki vas informirajo in nudijo oporo tako pri vaši osebni kot poslovni rasti v čudovitem svetu eteričnih olj.
  • Skupnost: Uživajte v tesno povezani skupnosti, ki vam daje podporo in oporo. Poleg vašega sponzorja vam pomaga in vas spodbuja tudi osebje, zaposleno v podjetju Young Living. Družina Young Living je zavezana navdihovanju drug drugega, da bi spremenili življenje na boljše.

Seznanite se s priložnostjo, če se v prihodnosti vidite in čutite kot nekdo, ki živi bolj zdravo, v večjem blagostanju, ki je srečen in uspešen samo zato, ker pomaga drugim ljudem dosegati isto.

     Pridruži se nam, kot član družine Young Living! 

Young Living Priložnost

Za več informacij pri sodelovanju in povezovanju z našo skupino v družini Young Living, pišite na:
info@esenca-zivljenja.si

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: