Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Young Living Eterična Olja - 100% Čista in Naravna! » Esenca Življenja

Young Living Eterična olja

Young Living Eterična Olja

Manjkajoči člen do zdravja in dobrega počutja - Modrost preteklosti, nujnost prihodnosti!

Olja za vsak dan

Eterična olja za vsak dan

Olja in čustva

Eterična olja in čistva

Kako do vitke postave?

Dviganje razpoloženja, čiščenje, polnjenje z energijo in pomirjanje – uporaba eteričnih olj za zdravljenje, prečiščevanje čustev, prehranske namene in odišavljanje je znano že tisočletja. Danes podjetje Young Living ohranja to starodavno prakso s ponudbo visoko koncentriranih eteričnih olj v njihovi najbolj naravni obliki.

Že več kot dve desetletji preučujemo različne vrste rastlin in njihovo koristnost. V tem času smo razvili najboljše načine destilacije in najčistejše izdelke. Izkusite najboljše, kar lahko ponudi narava. Čas je, da se v našem življenju in na področju nege las, obraza, kože in ustne votline poslovimo od izdelkov iz kemikalij in sintetičnih snovi ter se vrnemo k naravi kot našemu viru wellness-a. Uporabite Young Living eterična olja »Therapeutic Grade™« za osebno nego, prvo pomoč, lajšanje stresa in še mnogo več.

Eterična olja so manjkajoči člen do zdravja in dobrega počutja. Rastline igrajo ne le ključno vlogo v ohranjanju ekološkega ravnovesja na našem planetu, ampak so vseskozi tesno povezane tudi s fizičnim, čustvenim in duhovnim blagostanjem človeštva.

Rastlinsko kraljestvo ostaja še naprej predmet izjemno obsežnega raziskovanja, ki vodi k vedno novim odkritjem. Vsaj 30 odstotkov predpisanih zdravil v ZDA temelji na naravnih sestavinah iz rastlin. Vsako leto se na milijone dolarjev namenja univerzam, ki iščejo nove zdravilne snovi, ki se še neodkrite nahajajo v lubju, koreninah, cvetovih, semenih in listju rastlin tropskega pragozda, rečnega dna, gozdov, pobočij in prostrane divjine, iz katerih je mogoče pridobivati eterična olja za aromaterapijo.

Kot najučinkovitejši del rastlin se eterična olja in rastlinski izvlečki uporabljajo že od pradavnine. Eterična olja so namenjena uničevanju bakterij, gliv in virusov. Njihove izbrane dišave uravnovešajo razpoloženje, dvigajo življenjsko moč, odpravljajo negativna čustva in ustvarjajo romantično vzdušje. Pospešujejo regeneracijo tkiv in stimulirajo živce ter oskrbujejo celice s hranilnimi snovmi in kisikom.

Kaj so eterična olja?

Čista, učinkovita sredstva narave

Eterična olja so dišeče hlapljive tekočine, pridobljene iz jagodičja, cvetlic, dreves, korenin, grmičevja in semen. Kemična sestava eteričnih olj je zelo kompleksna: vsako lahko sestavlja na stotine različnih in edinstvenih kemičnih spojin. Poleg tega so eterična olja visoko koncentrirana in veliko učinkovitejša kot posušena zelišča. Razlog za njihovo koncentriranost je v načinu pridobivanja oz. destilacije. Za eno kapljico eteričnega olja je treba pogosto stisniti celo rastlino ali še več.

Sveže pridelana in parno destilirana eterična olja kolekcije Young Living so poživljajoči darovi rastlinskega kraljestva, ki se jih že stoletja ceni zaradi njihove sposobnosti prenavljanja telesa, uma in duha. Čista eterična olja spet pridobivajo na veljavi kot ključna rešitev izzivov, ki jih poraja sodoben način življenja. Kot najboljša od vseh zdravilnih dodatkov eterična olja terapevtskega nivoja Young Living koristijo telesu preko vdihavanja, neposredne absorbcije v kožo ter uživanja v obliki prehrane. S čiščenjem, pomirjanjem stimuliranjem in blaženjem prinašajo YL aromaterapevtska eterična olja ravnovesje vsem sistemom v telesu.

12 SVETOPISEMSKIH ETERIČNIH OLJ

12-ancient-oils-of-scripture-test
Ta POSEBNI KOMPLET vsebuje 12 najbolj znanih svetopisemskih eteričnih olj. Upamo, da boste okušali in uživali v čudovitih dišavah ter zanimivi zgodovini teh dragocenih čistih eteričnih olj.
naravna alternativa za zdravje

Manjkajoči člen...

V nadaljevanju je manjkajoči člen, transkripcija zelo poučnega in zanimivega predavanja o eteričnih oljih, ki ga je predaval dr. Gary Young, ustanovitelj Young Livinga. Uživajte.
Preberi več...

Young Living Eterična olja

Young Living Eterična olja

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: