Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
UPORABA SETA 'ČUSTVA' V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU » Esenca življenja

UPORABA SETA ‘ČUSTVA’ V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

UPORABA SETA ‘ČUSTVA’ (THE FEELINGS KIT)

V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

(Osnovano na zapiskih s predavanja Garyja Younga, ki je potekalo 19. septembra 2008 na prvi evropski Young Living konvenciji na Dunaju v Avstriji) “David Stewart”

Rečeno je bilo, da se človek, ko pride do konflikta med razumom in čustvi, vedno postavi na stran čustev. Po besedah Garyja Y. je ‘99% življenjskih odločitev sprejetih na osnovi čustev.’ Zatorej, če želite, da vaše življenje vodijo dobre odločitve, ki vodijo k zdravju, sreči in izpolnitvi, se morate zavedati vaših trenutnih čustev in jih obvladovati ter se naučiti, kako sprostiti zatrta iz preteklosti.

Večina naših čustev, ki jih doživljamo iz dneva v dan, niso odzivi na trenutna dogajanja. Le-ta izvirajo iz programiranja v celičnem spominu, ki so jih vtisnile čustvene izkušnje naše preteklosti, in jih v tistem času nismo bili sposobni razumeti, predelati ter razrešiti.

Te pozabljene travmatične izkušnje v našem telesu delujejo kot živi programi ter vplivajo na vsak aspekt našega življenja, še posebno pa na področju, kako sprejemamo odločitve. Ko so naše misli omejene s strahovi, pomanjkanjem lastne vrednosti, ko se ne čutimo zadosti dobre za več oziroma boljše, sprejemamo odločitve, ki omejujejo naš uspeh. Omejeno razmišljanje vodi k omejenim odločitvam, te pa vodijo k omejenemu življenju. Le-to je močno oddaljeno od božjih potencialov, ki jih v resnici nosimo v sebi.

Z osredotočenjem na razrešitev in ureditev čustev si lahko uredite večino aspektov svojega življenja – fizičnega, mentalnega ter duhovnega. Eterična olja so idealno vozilo, ki vam pomaga pri tej nalogi, ker gredo njihove molekule naravnost do centra za čustva v možganih ter nam lahko ponovno odprejo teme, ki smo jih že zdavnaj pozabili, nam omogočijo, da jih predelamo ter razrešimo enkrat za vselej. Ko očistimo svojo čustveno prtljago, očistimo pot k manifestaciji našega resničnega in najvišjega potenciala.

Po besedah Garyja Y. je ‘beseda enako frekvenca. Eterična olja absorbirajo naše misli. V oljih so registrirane kot namera. Namera je usmerjena energija. Ko nanesete z namenom energetizirano olje na svoja stopala, lahko v 60 sekundah prežamejo vse vaše celice, stimulirajo kreativno razmišljanje in potisnejo negativno energijo iz celic ter s tem povečajo frekvenco celic celotnega telesa. V tako energetsko podprtem stanju lahko oblikujete novo željo za boljši jutri. Za vas ne obstajajo nikakršne meje, razen tistih, za katere se sami odločite, da jih sprejmete.’

Set ‘čustva’ uporaba:

Nanesite olja za čustva vsak dan pred službo in zvečer pred spanjem.
To delajte 30 dni in spremenili si boste življenje.

Young Living Valor

VALOR

Preko noči nanesite Valor skupaj s »Highest Potential Blend« na podplate obeh stopal. Ti mešanici sta učinkoviti pri odpravljanju omejenega mišljenja. Valor uravnoteži telesne energije ter pri tem poveča dotok kisika v pinealno žlezo – sedež naše višje inteligence ter intuitivnih sposobnosti. Zjutraj se boste zbudili z večjim zaupanjem vase in večjim zagonom za začetek dneva.

YL harmony

HARMONY

Harmony vmasirajte na vsakega od energijskih centrov svojega telesa. Sedem jih je vzdolž hrbtenice: trtica, križnica, ledveno vretence, hrbtni (srce), vratni (kjer se vrat stika z rameni), »medulla« (prazen prostor na dnu lobanje) ter pinealni (sredina čela). Prav tako Harmony lahko vmasirate na vrh glave. Harmony uravnoveša parasimpatični in simpatični živčni sistem, kar nam razvija ustvarjalnost ter občutek samozavesti. ‘Največji greh je pomanjkanje zaupanja vase,’ pravi Gary. ‘Ta, ki trpi pomanjkanje samozavesti, trpi pomanjkanje življenja.’

YL Forgiveness

FORGIVENESS

S krožnimi gibi večkrat okoli popka z desno roko v smeri urinega kazalca nanesite olje Forgiveness ter ob tem mislite na situacije, v katerih morate odpustiti sebi ali drugim. Spet in spet se kaznujemo, čeprav vsak dela napake. Le s težavo odpuščamo lastne napake in tiste drugih. Ne odpuščanje predstavlja ene izmed glavnih korenin fizičnih, mentalnih in duhovnih bolezni. Ne odpuščanje ne povzroča bolezni na strani tistega, katerega napadamo. Nas same dela bolne. Odpuščanje je nam v prid. Dosežemo ga v petih korakih. (1) Odpustite sebi, da ste dopustili, da oseba vpliva na vaše zdravje in srečo. (2) Odpustite drugi osebi za vsakršno škodo, ki naj bi vam jo prizadejala (tega ni potrebno storiti neposredno z osebo, ki ji želite odpustiti, temveč gre za notranjo poravnavo z vaše strani). (3) Dajte drugi osebi možnost, da vam odpusti. (4) Vidite dobro v situaciji. (5) Bodite hvaležni za izkušnje ter lekcije, ki vas jih je naučila. Med temi koraki inhalirajte ter vtirajte olje Forgiveness ter ponovite, kolikor pogosto je to potrebno, da bi očistili čustva ne odpuščanja.

YL Release

RELEASE

Negativna energija gre v kri in potuje naprej na čiščenje v jetra, kjer pa toksini lahko ostanejo ujeti. Tako jetra postanejo prostor shranjevanja jeze, zamer, zagrenjenosti, sovraštva, ljubosumja, zavisti, odvisnosti ter destruktivnih čustev. Nekaj kapljic olja Release kanite na jezik in s tem jetra osvobodite strupov shranjenih čustev. Release vtrite tudi čez območje jeter. Pijte mnogo čiste vode. Priporočljivo je, da naredite čiščenje jeter.

YL present time

PRESENT TIME

Ko živimo v preteklosti, ali pa premišljujemo o prihodnosti, nismo produktivni v sedanjosti. Okrepite tri kapljice olja Present Time s tem, da v dlani vanj v smeri urinega kazalca rišete kroge, nato pa ga nanesite na timus-priželjc (žleza, ki se nahaja tik za prsnico). Poleg tega, da vas osredotoča na naloge današnjega dne, vam lahko pomaga tudi s finančnega gledišča, saj povečuje vašo zavest izobilja v sedanjem času.

YL Inner Child

INNER CHILD

‘Ko ste otrok, je vse mogoče. Omejitve ne obstajajo,’ pravi Gary Young. ‘Ko najdete svojega notranjega otroka, najdete resničenga sebe. Otrok v vas je vaša kreativnost.’ Eno kapljico olja Inner Child nanesite na blazinico palca in ga nato položite na nebo v ustih. To odpre spoje lobanjskih kosti ter stimulira pinelno žlezo, hipofizo ter ostale centre v možganih, ki so povezani s čustvi, ki zavzemajo prostor tik nad nebom v ustih. Hoditi vzvratno, medtem ko imate v ustih palec, izgleda neumno, vendar spremeni vrtenje v medenici, razteguje hrbtenico ter znižuje pritisk na diske v hrbtu. Tako lahko očistite živčne kanale, da energija nemoteno steče skozi vaše možgane in telo.

***

   Dovolj dolgo so se vam nabirala čustvena bremena – čas je, ko se jih rešite. Vključite Young Living’s »Feeling Colletion« v vsakodnevno rutino in uživajte v resnični svobodi obstoja.

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: