Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Pravno obvestilo » Esenca življenja

Pravno obvestilo

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu http://www.esenca-zivljenja.si so namenjena samo v informativne namene, ki so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju!

Vse objave, ki se nahajajo na spletnem mestu http://www.esenca-zivljenja.si predstavljajo le mnenje uporabnikov in služijo samo informiranju ter so podane v splošno izobraževalne namene!

Potrebno je upoštevati, da lastnik spletne strani http://www.esenca-zivljenja.si ne prevzema odgovornosti (neposredno ali posredno) za uporabo spletne strani in za kakršnokoli škodo, ki bi jo uporabniki utrpeli zaradi katerihkoli informacij, ki bi jih dobili na njegovi spletni strani.

Uporabnik uporablja informacije, podatke, brošure ter katerokoli gradivo na spletni strani http://www.esenca-zivljenja.si na lastno odgovornost!

Potrebno je tudi upoštevati, da lastnik spletne strani http://www.esenca-zivljenja.si ne daje nobenih zagotovil o uporabnosti, primernosti, zanesljivosti, netočnosti, pravočasnosti in točnosti informacij glede objav in vsebin.

Informacije lahko vsebujejo tipkarske, slovnične in prevajalske napake.

Original brošure in vse potrebne informacije glede YL eteričnih olj dobite na spletni strani http://www.youngliving.com

OPOZORILO: Izdelki, omenjene tehnike in kakršnekoli terapije na spletni strani http://www.esenca-zivljenja.si niso namenjene za diagnosticiranje, zdraviti, ozdraviti ali preprečiti kakršnokoli bolezen.Te izjave niso bile ocenjene s strani FDA (Food and Drug Administration in Ministrstva za zdravje. Informacije, ki so navedene tukaj, niso na noben način nadomestilo ustrezne zdravniške pomoči. Posvetujte se z zdravstvenimi organi po vaši izbiri.

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: