Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Raindrop Tehnika » Sestavljena je iz aromaterapije, masaže in Vita Flex tehnike

Raindrop Tehnika

Raindrop tehnika young living

Sestavljena je iz aromaterapije, masaže in Vita Flex tehnike.

Eterična olja so se nekoč uporabljala za krepitev telesa in duha, kot tudi pripravo za potovanje v duhovni svet. Biblija vsebuje mnogo primerov, ko so olja uporabljali za maziljenje in čiščenje telesa. Čudoviti obred nanašanja olj so izvajali z najčistejšimi nameni in bili deležni blagodejnih učinkov, saj so dosegali presenetljive rezultate na fizični, čustveni in duhovni ravni.

Raindrop tehnika, ki pomeni dežna kapljica je metoda “kapanja” eteričnih olj na hrbtenico in hrbet, je moderni družbi predstavil dr. Gary Young. Navdih zanjo je dobil v tradicijah z zemljo povezanih ljudi, Indijancev iz plemena Lakota. Lakotski zdravilec Wallace Črni los je Garyju povedal zgodbo, kako se je pleme Lakota vsako spomlad selilo v Kanado. Tam so doživljali lepoto in zdravilne učinke aurore borealis, tj. severnega sija.

Pripadniki plemena Lakota so stegovali svoje roke visoko v nebo in jih uporabljali kot antene za pritegovanje vibrirajoče energije iz plešočega sija. Tam so vdihovali prisotno raven energije in jo potiskali navzgor po svoji hrbtenici. Verjeli so, da ima ta očarljivi sij moč za dvig ravni njihove osebne energije in izboljšanje počutja. V prvem desetletju 19. stoletja, ko je bila določena meja med ZDA in Kanado, Indijanci Lakota niso več mogli potovati na sever, da bi izkušali energizirajoče učinke severnega sija. Tako so za dvig energije uporabljali peresa, s katerimi so se narahlo ščetkali po hrbtenici navzgor.

Nekaj let po srečanju z Wallaceom Črnim losom je Gary preučeval koristne učinke eteričnih olj terapevtskega nivoja na deformacije in druge telesne težave. Takrat je dobil navdih za uporabo tehnike ščetkanja, podobne lakotski, pri nanašanju olj. Rezultat je slavna Raindrop tehnika – dežne kaplje, ki je koristila že na tisoče ljudem.

Raindrop tehnika temelji na stari teoriji da so mnoge izkrivljenosti hrbtenice posledica virusov, ki se nahajajo ob hrbtenici in povzročajo vnetja, ker stiskajo in krčijo mišično in vezivno tkivo okoli nje, s tem pa izkrivljajo tudi samo hrbtenico.

Raindrop tehnika se uporablja v povezavi z refleksno masažo stopal. Ti dve tehniki se zelo razlikujeta od tradicionalne refleksologije in masaže hrbta, saj ju ne spremlja močno pritiskanje, potiskanje ali druge oblike obdelave hrbtenice. Omembe vredne rezultate prinaša zgolj nežno vtiranje olj, ki se nanašajo na kožo in v nekaj minutah pridejo v krvni obtok in vsako celico telesa. Zdravljenje dviguje frekvence telesa na višje ravni, razstruplja, blaži bolečine v hrbtu ter pomaga hrbtenico vrniti v optimalen položaj.

Temeljna olja so naslednja: Valor, timijan, origano, zelenka, cipresa, poprova meta, bazilika in majaron. Olja se kane na hrbet z višine 15 cm, od tod tudi poimenovanje “dežna kaplja”. Nato se jih s konicami prstov narahlo vtre v kožo, da jih absorbira, s čimer telo vsrka njihove pozitivne lastnosti.

 

 

Vita Flex tehnika

Gary Young je o tehniki Vita Flex zapisal:
Tehnika Vita Flex pomeni »vitalnost skozi reflekse«. Pri tej tehniki eterična olja nanašamo na refleksne točke telesa. Preko električnih impulzov, ki nastajajo s pritiskanjem konic prstov aromaterapevta na refleksne točke, se sprošča zdravilna energija. Vzpostavi se električna moč, ki sledi poti živčnega sistema. Strupi, poškodovana tkiva ali pomanjkanje kisika povzročijo energetske blokade v telesu. Z izvajanjem tehnike Vita Flex vzpostavimo prekinjen električni krog, sproščamo vse vrste napetosti, nakopičeno energijo in neravnovesja. Tehnika izvira iz Tibeta in je stara več tisoč let, starejša od akupunkture. S tehniko Vita Flex okrepimo šibka ali poškodovana področja na električnih refleksnih točkah ter s tem preprečimo nadaljnje poškodbe in zmanjšamo stres, kar pripomore k hitrejšemu in učinkovitejšemu zdravljenju.

 

Sinergijski učinki olj za Raindrop tehniko, ki jih je ugotovil dr. Gary Young

Gary Young je v tehniko dežne kaplje vključil devet najučinkovitejših eteričnih olj terapevtskega nivoja. Vsa ta olja so bila temeljito raziskana in izbrana tako, da se sinergijsko dopolnjujejo ter sočasno:

 • – uničujejo virusne in bakterijske patogene
 • – zmanjšujejo vnetja
 • – podpirajo imunski sistem
 • – lajšajo težave z dihanjem
 • – sproščajo mišice
 • – blažijo prebavne težave
 • – zmanjšujejo bolečine v telesu in sklepih
 • – uravnovešajo energijo
 • – dvigajo duha
 • – pomirjajo in povečujejo sposobnost koncentracije

 

Seznam drugih blagodejnih učinkov (v naključnem vrstnem redu):

 • – razstrupljanje telesa
 • – izboljševanje skolioze
 • – lajšanje išiasa
 • – zniževanje krvnega tlaka
 • – blaženje artritisa
 • – pomoč pri lajšanju migren in ponavljajočih se glavobolov
 • – zmanjševanje holesterola
 • – pomoč pri nespečnosti
 • – blaženje alergij
 • – lajšanje astme in odpiranje zamašenih dihalnih poti
 • – blaženje depresije
 • – izboljševanje gibljivosti telesa
 • – blaženje neželenih učinkov kemoterapije

 

Za več informacij o Raindrop Tehniki in o Usposabljanju na:

GSM: 041 423 744 (Klaudija Bobek)

E-mail: beauty.centerklaudija@siol.net

Raindrop Tehnika je edinstvena na področju masaž in se jo lahko osvoji v enem dnevu.
Lahko se nadgrajuje na obstoječe znanje.

Preberite si kaj pravijo udeleženci, ki so doživeli Raindrop Terapijo:

Moja izkušnja RAINDROP tehniko je bila ena izmed najbolj sproščujočih izkušenj v mojem življenju. Počutil sem se, božansko sproščen in olajšan kot, da je nekaj šlo iz mene.To je bil čudoviti občutek miru in celosti, ki me še danes po dveh dneh terapije obdaja. Pred samo tehniko Raindrop si nisem mogel predstavljati, da ima tako velik učinek na celostno telo, to je lep primer, poravnava hrbtenice je potekala enkratno. Največji čudež zame pa je bilo ponovno merjenje višine kjer sem bil večji za 1,5 cm to je preprosto čudovito, še danes po dveh dneh čutim filing masažnih olj ki sem jih bil deležen.

S prisrčnimi pozdravi,
Viljem

Raindrop masaža z uporabo eteričnih olj Young Living  je regenerirala moje  psihično poučutje in uravnotežila stanje telesa, še posebej občutek v predelu hrbtenice. Resnično deluje!

Aromatičen pozdrav,
Jožica

Da spoznam masažo z Raindrop tehniko, sem se odločila predvsem po zaslugi eteričnih olj Young Livinga, ki me navdušujejo. Ker imam z njimi čudovite izkušnje, sem se tudi masaži prepustila v pričakovanju morda novega doživetja.
Že prvi dotiki maserke z eteričnimi olji, so v meni sprožili močan pretok energije, katera me je kmalu popeljala v doživljanje svojega notranjega stanja. Skozi korenito čiščenje vsega, kar me v življenju ovira, v odpiranje Srca za nove in zdrave temelje.
Doživljanje je doseglo najlepši del procesa pod toplim zavetjem brisač v vrhunec vsega – iz toplega zavetja v novo rojstvo. Doživetje, ki sem želela, da traja večno. Verjamem, da z delom na osebni rasti, to lahko zaživim.
Hvala vsem zaslužnim, zares čudovita izkušnja, ki jo toplo priporočam.

Majda

Raindrop Tehnika

Raindrop Tehnika

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: