Mešanica eteričnih olj

Harmonija "Harmony"

Mešanica eteričnih olj harmonija

Lastnosti:

Spodbudi telesno in čustveno dobro počutje tako, da ustvari harmonično ravnovesje v energijskih centrih telesa. Harmonično nas uskladi z vsemi stvarmi, ljudmi in življenjskimi ciklusi. Odpravlja stres ter krepi občutek dobrobiti. Odpravlja občutek notranjega nesoglasja. Razvedri in miselno spodbudi ter ustvari pozitiven odnos do življenja.

 

Mešanica Harmonija vsebuje sledeča eterična olja:

GERANIJA “Geranium” (Pelargonium graveolens) spodbuja delovanje živcev in pomaga uravnovesiti hormone. S svojo aromo pomaga opustiti negativne spomine ter se tako odpreti in razvedriti. Jetra, kjer se nalaga jeza, očisti toksinov.

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) ima visoko vsebnost linalola, ki sprošča in daje občutek moči. Močno prizemlji in opolnomoči.

SIVKA “Lavender” (Lavandula angustifolia) sprošča ter pomaga odpraviti nespečnost, glavobol in nemir. Daje občutek dobrobiti ter sprosti in prizemlji.

SANDALOVINA “Sandalwood” (Santalum album) ima visoko vsebnost seskviterpena, ki spodbuja delovanje češarike in limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spomina. Običajno se uporablja pri jogi in meditaciji, lahko pa tudi odstrani negativne programe v celicah.

KADILNA BOSVELIJA “Frankincense” (Boswellia carteri) spodbuja limbični sistem, poživlja um ter blaži stres in obup. Uporablja se ga tudi za odpravljanje depresije.

POMARANČA “Orange” (Citrus sinensis) poživlja um in telo. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev odpravlja depresijo in sprošča. Vonj pomaranče vzbuja občutek varnosti.

LIMONA “Lemon” (Citrus limon) je stimulativna in poživljajoča, vzbuja globok občutek dobrobiti. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev krepi odpornost, sprošča in zmanjša depresijo.

ANGELIKA “Angelica” (Angelica archangelica) pomaga umiriti čustva ter vrniti spomin na točko pred travmatičnim izkustvom ali izkustvom jeze ter se tako osvoboditi negativnih občutkov.

OŽEPEK “Hyssop” (Hyssopus officinalis) krepko uravnovesi čustva ter spodbuja ustvarjalnost in meditacijo.

ŠPANSKI ŽAJBELJ “Spanish Sage” (Salvia lavandulifolia) ima visoko vsebnost limonena, ki preprečuje poškodbe DNK.

JASMIN “Jasmine” (Jasminum officinale) vedri, pomirja ter odpravlja skrbi in brezup. Pomaga tudi pri živčni izčrpanosti in frigidnosti.

RIMSKA KAMILICA “Roman Chamomile” (Chamaemelum nobile) odpravlja nemir, napetost in nespečnost. Jetra, kjer se nalaga jeza, očisti toksinov. Odstrani tudi miselne ovire.

BERGAMOTKA “Bergamot” (Citrus bergamia) razvedri in hkrati pomiri ter na edinstven način ublaži nemir, stres in napetost.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

PALMAROSA “Palmarosa” (Cymbopogon martinii) je stimulativna in poživljajoča, saj krepi tako živčni kot kardiovaskularni sistem.

VRTNICA” Rose” (Rosa damascena) ima najvišjo frekvenco med eteričnimi olji. Vzbuja občutek ravnovesja, harmonije in dobrobiti ter razvedri. Ustvari energijo, ki privlači čisto ljubezen in prinaša radost.

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti. Včasih so verjeli, da ima frekvenco obilja.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: