Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Najvišji Potencial (Highest Potential) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Najvišji Potencial "Highest Potential"

Mešanica eteričnih olj najvisji potencial

Lastnosti:

Je mešanica močnih čustvenih mešanic in najbolj eksotičnih eteričnih olj, jasmina, ylang-ylanga in učinkovitih bibličnih olj kadila, galbanuma, cedre in sandalovine. Ta mešanica je pripravljena tako, da poveča vašo sposobnost uresničiti vaše najvišje potenciale. V sebi združuje vedre in navdihujoče lastnosti za uresničitev najvišjih zmožnosti. Združuje vedre, navdihujoče lastnosti YL mešanice Avstralska modrina “Australian Blue” in moč mešanice Zbranost »Gathering«, ki večajo moč namena. Dodani jasmin poveča zaupanje vase, medtem ko ylang ylang pomirja, blaži in pomaga opustiti občutke, ki so lahko v napoto.

 

Mešanica Najvišji Potencial vsebuje sledeča eterična olja ter mešanici:

Mešanica AVSTRALSKA MODRINA “Australian Blue” razvedri in navdihne ter hkrati prizemlji in da občutek stabilnosti.

Mešanica ZBRANOST “Gathering” zbere naše čustvene in duhovne misli ter pomaga preseči bombardiranje kaotične energije – (kaotične energije spremenijo našo osredotočenost oziroma nas zavedejo s poti k višjim ciljem).

JASMIN “Jasmine Absolute” (Jasminum officinale) razvedri um in čustva ter pomaga osvoboditi se ovir preteklosti. Vrača čutnost in upanje.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: