Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje AromaEase » Young Living mešanica eteričnih olj

Mešanica eteričnih olj

AromaEase™

Mešanica eteričnih olj aromaease

Lastnosti:

Izkoristite izjemno moč eteričnih olj ingverja, kardamoma, poprove mete, komarčka in zelene mete pri premagovanju občasnega stresa – uporabljajte novo mešanico eteričnih olj Young Living AromaEase! AromaEase je skrbno pripravljena mešanica za premagovanje čustvenega stresa, ki lahko vpliva na želodec in prebavila. Poživljajoč vonj po meti pomaga tudi pri slabosti med potjo. Če jo nanesemo na trebuh, ta sinergijska mešanica poprove mete, ingverja, kardamoma in komarčka odpira in razrešuje energijske blokade ter vzpostavlja čustveno ravnovesje. Uporabljajte jo v izparilniku, vdihujte jo neposredno iz stekleničke ali pa jo nanesite na trebuh na točke sončnega pleteža Vita Flex in energijska središča trebuha, da vzpostavite zdrav pretok energije in povečate svojo vitalnost.

 

Uporaba:

Na koži: Nanesite na želeni del telesa. Če ste občutljivi, razredčite 15 kapljic v 10 ml masažnega olja V-6™.

V izparilniku: Uporabite v izparilniku največ 30 minut trikrat na dan.

Opozorilo: Pred nanosom na kožo olja razredčite. Ni primerno za otroke, mlajše od 6 let, razen če se prej posvetujete z zdravstvenim osebjem.

 

Sestavine:

Eterično olje poprove mete (Mentha piperita), izvleček listov zelene mete (Mentha spicata) ter eterično olje korenin ingverja (Zingiber officinale), semen kardamoma (Elettaria cardamomum) in komarčka (Foeniculum vulgare).

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: