Mešanica eteričnih olj

Notranji Otrok "Inner Child"

Mešanica eteričnih olj notranji otrok

Lastnosti:

Ko so otroci zlorabljeni, se odtujijo od svojega notranjega otroka ali identitete, kar povzroči zmedo. Zloraba zlomi osebnost in ustvari težave v zgodnjih in srednjih letih, ki jih ljudje pogosto napačno imenujejo “kriza srednjih let”. Ta vonj spodbuja spomin ter pomaga človeku, da se znova poveže s svojim notranjim jazem ali osebnostjo. To je eden prvih korakov k čustvenemu ravnovesju.

 

Mešanica Notranji Otrok vsebuje sledeča eterična olja:

POMARANČA “Orange” (Citrus sinensis) poživlja um in telo. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev odpravlja depresijo in sprošča. Vonj pomaranče vzbuja občutek varnosti.

TANGERINA “Tangerina” (Citrus reticulata) vsebuje estre in aldehide, ki uspavajo in pomirijo, ter tako ublaži zaskrbljenost in živčnost.

JASMIN “Jasmine” (Jasminum officinale) stimulira um in izboljšuje koncentracijo. Prav tako deluje antidepresivno, lajša brezbrižnost in ravnodušnost.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje. Odpravlja tudi jezo, nizko samospoštovanje in izloča negativno energijo.

SANDALOVINA “Sandalwood” (Santalum album) ima visoko vsebnost seskviterpena, ki spodbuja delovanje češarike in limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spomina. Običajno se uporablja pri jogi in meditaciji, lahko pa tudi odstrani negativne programe v celicah.

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti. Včasih so verjeli, da ima frekvenco obilja.

LIMONSKA TRAVA “Lemongrass” (Cymbopogon flexuosus) poveča krvni obtok in poživi duha. Spodbuja tudi zavedanje in očiščenje telesa.

NEROLI “Neroli” (Citrus sinensis) stari Egipčani so jo uporabljali za zdravljenje uma, telesa in duha. Uravnoveša in krepi čustva, pomirja, vzbuja samozavest in zavedanje. Poživi duha ter resnično vzradosti in odpravlja nespečnost.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: