Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Transformacija (Transformation) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Transformacija "Transformation"

Mešanica eteričnih olj transformacija

Lastnosti:

Izpodbuja in podpira spremembe, ki jih želiš narediti v svojem mišljenju. Sprememba obnašanja, čustev in navad je možna, ko nadomestimo negativna prepričanja z novimi miselnimi vzorci.

Tudi če potlačene travme in tragedije iz preteklosti niso vidne, so gotovo prisotne v spominu. Spomini se vtisnejo v naše celice tako za dobro kot za slabo. Shranjena negativna čustva je treba nadomestiti z veseljem, upanjem in pogumom. Ko Transformacija doseže najbolj skrite kotičke spomina, vzpodbudi in podpre spremembe, ki jih želimo narediti v svojem mišljenju/prepričanju

.

 

Mešanica Transformacija vsebuje sledeča eterična olja:

LIMONA “Lemon” (Citrus limon) je stimulativna in poživljajoča, vzbuja globok občutek dobrobiti. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev krepi odpornost, sprošča in zmanjša depresijo.

SVETA KADILNA BOSVELIJA “Sacred Frankincense” (Boswellia sacra) pomaga uravnavati čustva, zmanjševati stres in deluje zelo pomirjajoče. Blaži depresijo ob bolečih življenjskih izkušnjah, recimo izgubi ljubljene osebe, ločitvi in drugih čustvenih izgubah. Hkrati z odpravljanjem negativnih čustev spodbuja samozavest in namen ter stimulira imunski sistem. Kadar ga uporabljate pri jogi, meditaciji ali molitvi, vas njegova polnost in značaj podpirata fizično, čustveno in duhovno, obenem vam omogoči globlji duhovni stik.

POPROVA META “Peppermint” (Mentha piperita) Dr. William N. Dember z Univerze v Cincinnatiju je ugotovil, da vdihovanje poprove mete za 28% poveča miselno natančnost. Poživlja duha in čute ter ima močen protibolečinski, protivneten in antispazmodičen učinek. Dvojno slepa, placebo nadzirana raziskava iz leta 1994, ki je bila narejena na naključno izbranih ljudeh na nemški Univerzi v Kielu, je pokazala, da ima olje poprove mete znaten blažilni učinek.

SANDALOVINA “Sandalwood” (Santalum album) ima visoko vsebnost seskviterpena, ki spodbuja delovanje češarike in limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spomina. Običajno se uporablja pri jogi in meditaciji, lahko pa tudi odstrani negativne programe v celicah.

MUŠKATNA KADULJA “Clary Sage” (Salvia sclarea) uravnoveša hormone. Vsebuje naravni sklareol, fitoestrogen, ki posnema delovanje estrogena.

KARDAMOM “Cardamom” (Elettaria cardamomum) razvedri, osveži in poživi. Pomaga lahko razjasniti zmedo. Leta 1995 je dr. William N. Dember z Univerze v Cincinnatiju ugotovil, da kardamom poveča človekovo učinkovitost in natančnost.

“Idaho Blue Spruce” (Picea pungens)

“Palo Santo” (Bursera graveolens)

“Ocotea” (Ocotea quixos)

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: