Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Radost (Joy) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Radost "Joy"

Mešanica eteričnih olj radost

Lastnosti:

Ustvari privlačno energijo, ki pritegne ljubezen in poveča samo-ljubezen ter prinaša srcu veselje. Spodbuja romantiko ter pomaga preboleti globoko žalost in depresijo.

 

Mešanica Radost vsebuje sledeča eterična olja:

VRTNICA” Rose” (Rosa damascena) ima najvišjo frekvenco med eteričnimi olji. Vzbuja občutek ravnovesja, harmonije in dobrobiti ter razvedri. Ustvari energijo, ki privlači čisto ljubezen in prinaša radost.

BERGAMOTKA “Bergamot” (Citrus bergamia) uravnovesi hormone, pomirja čustva ter lajša anksioznost, stres in napetost.

MANDARINA “Mandarin” (Citrus reticulata) ima hipnotične lastnosti ter odpravlja nespečnost, stres in razdražljivost.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

LIMONA “Lemon” (Citrus limon) je stimulativna in poživljajoča, vzbuja globok občutek dobrobiti. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev krepi odpornost, sprošča in zmanjša depresijo.

GERANIJA “Geranium” (Pelargonium graveolens) spodbuja delovanje živcev. S svojo aromo pomaga opustiti negativne spomine ter se tako odpreti in razvedriti.

JASMIN “Jasmine” (Jasminum officinale) vedri, pomirja ter odpravlja skrbi in brezup. Pomaga tudi pri živčni izčrpanosti in frigidnosti. Oddaja poseben vonj, ki izboljša razpoloženje, vzbuja občutek ljubezni, podpore in radosti. Uporablja se za odpravo globoke žalosti, depresije in živčne izčrpanosti.

PALMAROSA “Palmarosa” (Cymbopogon martinii)  je stimulativna in poživljajoča, saj krepi tako živčni kot kardiovaskularni sistem. Ustvari občutek varnosti.

RIMSKA KAMILICA “Roman Chamomile” (Chamaemelum nobile) odpravlja nemir, napetost in nespečnost. Jetra, kjer se nalaga jeza, očisti toksinov. Odstrani tudi miselne ovire.

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) ima visoko vsebnost linalola, ki sprošča in daje občutek moči. Močno prizemlji in opolnomoči.

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: