Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Odpuščanje (Forgiveness) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Odpuščanje "Forgiveness"

mešanica eteričnih olj odpuščanje

Lastnosti:

Pomaga opustiti občutek prizadetosti, zamere in negativna čustva. Pomaga opustiti tudi negativne spomine, iti mimo čustvenih ovir, doseči višje zavedanje ter odpustiti in iti naprej.

 

Mešanica Odpuščanje vsebuje sledeča eterična olja:

VRTNICA” Rose” (Rosa damascena) ima najvišjo frekvenco med eteričnimi olji. Vzbuja občutek ravnovesja, harmonije in dobrobiti ter razvedri. Ustvari energijo, ki privlači čisto ljubezen in prinaša radost.

MELISA “Melissa” (Melissa officinalis) vzbuja nežnost, pomirja in uravnoveša čustva, vpliva na limbični sistem v možganih ali središče čustev in spominov. Odstrani čustvene ovire in utrdi pozitiven pogled na življenje. Od nekdaj jo uporabljajo za odpravljanje motenj z živci in bolezni srca.

SMILJ “Helichrysum” (Helichrysum italicum) pomaga opustiti občutek jeze ter odpustiti.

ANGELIKA “Angelica” (Angelica archangelica) pomaga umiriti čustva ter vrniti spomin na točko pred travmatičnim izkustvom ali izkustvom jeze ter se tako osvoboditi negativnih občutkov.

KADILNA BOSVELIJA “Frankincense” (Boswellia carteri) se na Bližnjem vzhodu smatra kot sveto mazilno olje in v verskih obredih uporablja že tisoče let. Spodbuja limbični sistem, poživlja um ter blaži stres in obup. Uporablja se tudi za odpravljanje depresije.

SANDALOVINA “Sandalwood” (Santalum album) ima visoko vsebnost seskviterpena, ki spodbuja delovanje češarike in limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spomina. Običajno se uporablja pri jogi in meditaciji, lahko pa tudi odstrani negativne programe v celicah.

SIVKA “Lavender” (Lavandula angustifolia) daje občutek dobrobiti ter sprosti in prizemlji. Raziskovalci na Univerzi v Miamiju so ugotovili, da vdihovanje olja sivke poveča beta valove v možganih, kar pomeni, da globoko sprošča. Zmanjša tudi depresijo in izboljša zaznavne sposobnosti (Diego et al., 1998). Raziskava iz leta 2001, ki so jo naredili na Univerzi Kyoiku v Osaki, je pokazala, da sivka zmanjša stres ter poveča umsko pripravljenost (Motomura et al., 2001).

BERGAMOTKA “Bergamot” (Citrus bergamia) razvedri in hkrati pomiri ter na edinstven način ublaži nemir, stres in napetost.

LIMONA “Lemon” (Citrus limon) je stimulativna in poživljajoča, vzbuja globok občutek dobrobiti. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev krepi odpornost, sprošča in zmanjša depresijo.

PALMAROSA “Palmarosa” (Cymbopogon martinii) je stimulativna in poživljajoča, saj krepi tako živčni kot kardiovaskularni sistem. Ustvari občutek varnosti.

RIMSKA KAMILICA “Roman Chamomile” (Chamaemelum nobile) odpravlja nemir, napetost in nespečnost. Jetra, kjer se nalaga jeza, očisti toksinov. Odstrani tudi miselne ovire.

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) ima visoko vsebnost linalola, ki sprošča in daje občutek moči. Močno prizemlji in opolnomoči.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: