Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Hvaležnost (Gratitude) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Hvaležnost "Gratitude"

Mešanica eteričnih olj hvaležnost

Lastnosti:

Hvaležnost™ je pomirjujoča mešanica terapevtskih eteričnih olj, pripravljena, da razvedri duha, pomiri čustva in sprosti telo, obenem pa vzbudi in utrdi hvaležen odnos do življenja. Hrani in neguje tudi kožo.

 

Mešanica Hvaležnost vsebuje sledeča eterična olja:

BALZAMOVEC “Idaho Balsam Fir” (Abies balsamea) odstrani čustvene ovire in vrača vitalnost. Daje občutek moči in notranjega miru.

KADILNA BOSVELIJA “Frankincense” (Boswellia carteri) se na Bližnjem vzhodu smatra kot sveto mazilno olje in v verskih obredih uporablja že tisoče let. Spodbuja limbični sistem, poživlja um ter blaži stres in obup. Uporablja se tudi za odpravljanje depresije.

MIRA “Myrrh” (Commiphora myrrha) se omenja v Stari in Novi zavezi kot del svete formule za maziljenje, ki je bila dana Mojzesu (Eksodus 30:22-27). Je eno od zelišč z najvišjo vsebnostjo seskviterpenov ali snovi, ki spodbudijo delovanje hipotalamusa, hipofize in amigdale, središča za nadzor čustev in izločanje hormonov v možganih.

GALBANUM “Galbanum” (Ferula gummosa) se je včasih uporabljal tako v medicinske kot duhovne namene. Je protimikroben in podpira telesne funkcije. Ko ga uporabljamo skupaj s kadilom in sandalovino, se njegova frekvenca dramatično zviša.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) sprošča, daje občutek moči ter močno prizemlji in opolnomoči.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: