Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Pomiritev in Sproščanje (Peace & Calming) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Pomiritev in Sproščanje "Peace & Calming"

Mešanica eteričnih olj pomiritev in sproščanje

Lastnosti:

Spodbuja sproščenost ter globok občutek miru in čustvene dobrobiti, omili napetost in vedri. Ko ga vtrete v stopala, je lahko čudovit uvod v miren spanec. Pomiri tudi prekomerno aktivne in težko obvladljive otroke. Odpravlja depresijo, zaskrbljenost, stres in nespečnost.

 

Mešanica Pomiritev in Sproščanje vsebuje sledeča eterična olja:

POMARANČA “Orange” (Citrus sinensis) poživlja um in telo. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev odpravlja depresijo in sprošča. Vonj pomaranče vzbuja občutek varnosti.

PAČULI “Patchouli” (Pogostemon cablin) močno prizemlji in osredišči. Ima zelo visoko vsebnost seskviterpenov, ki spodbujajo delovanje limbičnega središča v možganih. Znova vzpostavi umsko in čustveno ravnovesje ter poživi duha. Pomaga urediti misli.

MODRA KAMILICA “Blue Tansy” (Tanacetum annuum) pomaga očistiti jetra in limfni sistem ter tako premagati jezo in negativna čustva.

TANGERINA “Tangerina” (Citrus reticulata) vsebuje estre in aldehide, ki so sedativni in pomirijo, ter tako ublaži zaskrbljenost in živčnost.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: