Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Prehranska dopolnila - Young Living Eterična Olja » Esenca življenja

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila

Ena največjih groženj zdravju v današnjem hitrem tempu življenja je močno obdelana, kemikalij, maščobe in sladkorja polna hrana, ki se uživa vsak dan. Sodobni svet torej močno potrebuje vnaprej pripravljeno hrano, bogato s hranilnimi snovmi. Young Living ustvarja prehranske izdelke, podobne tistim, ki jih uživajo ljudje, ki dočakajo visoko starost, pri čemer ostajajo zdravi, živahni in neodvisni od drugih.

Vsi prehranski izdelki vsebujejo močno hranilne, naravne, cele sestavine ter so brez sladkorjev in umetnih sladil. Dr. Gary Young je v klinični praksi, med opravljanjem bakterioloških študij krvi odkril, da v krvnem serumu ostaja znaten delež nepresnovljenih beljakovin, ki ne morejo prodreti skozi celično membrano zaradi nizke stopnje kisika. Ko je pospešil presnovo hrane in prehranskih dodatkov z eteričnimi olji, v krvi ni več opazil nepresnovljene hrane. Ravno tako je odkril, da prehranski dodatki, obogateni z eteričnimi olji, povečajo absorbcijo hranilnih snovi v hrani in pomagajo pri razstrupljanju telesa.

Večina eteričnih olj se že dolgo časa učinkovito in varno interno uporablja, v sodobnem času pa je Young Living prvi, ki je postregel s koristmi uživanja čistih eteričnih olj. Naši inovativni dodatki so izdelani na poseben način, ob upoštevanju standardov Young Living Therapeutic Grade™, ki zagotavljajo boljšo učinkovitost in lažje uživanje ter prinašajo takojšnje in dolgoročne rezultate.

Menu:

Eterična olja


Masažna olja

Prehranska dopolnila

Osebna nega

Vse za dom

Difuzorji

 

 

 

 

 

 

 

Prehranska dopolnila

 

 

 

 

 

 

 

Prehranska dopolnila

 

 

 

Razvrsti po abecedi:Title

Prehranska dopolnila Young Living

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: