Esencialna prehranska dopolnila

Začimba Juva (JuvaSpice™)

Prehranska dopolnila Začimba juva

Na kratko o izdelku

Prebava je center zdravja, prehranska dopolnila Young Livinga pa so narejena za izboljšanje delovanja jeter, hkrati pa zagotavljajo optimalno hranilo in popoln okus.
JuvaSpice® je kompleks rastlinskega prahu, ki vsebuje hranljive snovi in antioksidante, ki podpirajo jetra. Obogaten z eteričnimi olji navadnega komarčka in janeža, ta izdelek daje dodatne vlaknine vaši prehrani.

Slastno in priročno dopolnilo zdravi prehrani, JuvaSpice je učinkovit dodatek, ki vsebuje napredno obdelane vlaknine za hkratno čiščenje jeter in črevesja. Združuje najmočnejša živila, ki vežejo kislino, za še boljše rezultate.

 

Primarne koristi:
Predstavlja enostaven in priročen način za zagotovitev ustreznega dnevnega vnosa vlaknin. Zdrava in hranljiva mešanica namiznih začimb.

 

Sestavine:
Rižev otrobi, špinačni prah, paradižnikovi kosmiči, prah rdeče pese, kosmiči lanenih semen, ovseni kosmiči, brokoli in kumare v prahu, kalijev klorid, Redmond RealSalt, semena navadnega kopra, ječmenov prah, kajenski poper,  ingverjevo korenino v prahu, rdeči brest, L -Tavrin, seme lupine indijskega trpotca, seme janeža, seme komarčka, ekstrakt aloe vera v prahu, listi poprove mete, olje janeževih semen, olje komarčka.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: