Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Svedraste testenine iz Enozrnice » Young Living prehranska dopolnila

Esencialna prehranska dopolnila

Svedraste testenine iz Enozrnice (Einkorn Rotini Pasta)

Testenine iz Enozrnice,

Svedraste testenine iz Enozrnice,

Prehranska dopolnila testenine iz pšenice enozrnice

Na kratko o izdelku

Zaradi svoje naravne genske kode in nizke vsebnosti glutena je enozrnica (Triticum monococcum, znana tudi kot ‘einkorn’) kot ena od najstarejših vrst pšenice primernejša za človeško prehrano kot sodobna hibridna pšenica. Enozrnica je lažje prebavljiva, zato se hranljive snovi tudi bolje absorbirajo. Ker je v enozrnici veliko več hranljivih snovi kot v sodobnih vrstah pšenice, je enozrnica v vaši shrambi nepogrešljiva.

Svedraste testenine iz moke enozrnice Gary’s True Grit™ so osnova hranljive, okusne in zabavne prehrane, saj v vaš dom prinaša vse dobrobiti pšenice enozrnice. Svedraste testenine iz moke pšenice enozrnice so samo eden od načinov, s katerimi želi Young Living dobrote z naših polj prinesti tudi na vašo mizo. Enozrnica raste na majhnih kmetijah v Franciji, moka pa je zmleta na mlinskem kamnu.

 

Najpomembnejše koristi:

  • Enozrnica ni gensko spremenjena.
  • Svedraste testenine iz enozrnice Gary’s True Grit ne vsebujejo umetnih arom, barvil ali konzervansov.
  • Stara vrsta pšenice, znana kot enozrnica, je ena od najstarejših znanih vrst.
  • Ker so zrna enozrnice v luščinah, so zaščitena pred okužbami in insekti.
  • Genska koda enozrnice ima samo 14 kromosomov, sodobne vrste pšenice pa kar 42.
  • Zaradi edinstvene genske zasnove enozrnica vsebuje manj glutena kot sodobne vrste pšenice.
  • Enozrnica ima ugodnejše razmerje gliadina in glutenina kot sodobne vrste pšenice. Razmerje gliadina in glutenina pri enozrnici je 2 : 1, pri pšenicah durum in kansas pa kar 0,08 : 1.
  • Pšenica enozrnica, iz katere so narejeni izdelki Young Living, raste na majhnih kmetijah v Franciji, kjer jo zmeljejo v mlinu na mlinskem kamnu. Izdelki so proizvedeni v majhnih serijah in s tradicionalnimi postopki.

 

Uporaba:

Zavrite 3 litre vode. Po potrebi dodajte 2 čajni žlički soli. Testenine stresite v kipečo vodo in počakajte, da voda ponovno zavre. Kuhajte brez pokrova 8 do 10 minut in občasno premešajte. Odcedite in postrezite po želji.

Testenine iz Enozrnice

 

Svedraste testenine iz Enozrnice

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: