Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Ningxia Nitro - Naravni vir energije » Young Living prehranska dopolnila » Esenca Življenja

Esencialna prehranska dopolnila

Ningxia Nitro™

Prehranska dopolnila ningxia nitro

Energija in življenje…soočamo se s pomanjkanjem energije zaradi načina življenja, zaradi načina prehranjevanja, zaradi preveč sedenja. Nagnjeni smo k temu, da prav iz teh razlogov posegamo po sintetičnih spodbudah, da bi s tem pridobili vsaj dodatno uro dnevno. Trg je zasičen z energijskimi pijačami, ki pa so zaradi svojih sestavin zastrašujoče.

Več energije vam bo namesto teh pijač ponudil naslednji napitek – pridobljen iz Oolong čaja in iz božjih sestavin pripravljen. Lahko ga uporabite direktno ali dodate napitku Ningxia Red.To vam bo dalo energijo za šest do osem ur. Pozabite poskušati ustvariti več časa, ustvarite raje več energije, da boste lahko ustvarili več v času, ki ga imate na razpolago. Ningxia Nitro vam pomaga dobiti več energije!

Ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Young Living, D. Gary Young, je bil prepričan o uspehu, potem ko je podjetje začelo pripravo enega svojih najbolj zanimivih izdelkov, Ningxia Nitro ™. Kljub temu, da je bil zasičen z najrazličnejšimi možnostmi o pripravi izdelka, sta edinstvena formula in zdravstvene koristi izdelka Ningxia Nitro ustvarila njegovo zaupanje. Z mešanjem čistih eteričnih olj in močnih kognitivnih ojačevalcev, je Gary ustvaril izdelek, ki krepi mentalno sposobnost in telesno zmogljivost. Kognitivni ojačevalci ne vključujejo le znanih vitaminov skupine B, izvlečke zelenega čaja in ginseng, ampak vključujejo tudi mešanico Nitro Alert ™ olja, sestavljeno iz olj vanilije in čokolade, yerba mate, zelene mete, poprove mete, muškatnega oreščka, črni poper, semena olja goji jagod in riboze.

Kaj je riboza in zakaj je dodana? Riboza je sladkor s petimi atomi C vitamina, ki ga naravno proizvede vsaka celica. Najdemo ga na primer v regratu, pa tudi v ATP (adenozin trifosfatu), ADP (adenozin difosfatu) in AMP (adenozin monofosfatu). ATP je temeljna energetska spojina, odgovorna za skoraj vse kemične reakcije v človeških celicah. V človeškem organizmu lahko Ribozo sintetiziramo iz številnih monosaharidov. Riboza se sicer presnavlja drugače kot saharoza ali glukoze in se v trenutku absorbira v krvni obtok. Za razliko od drugih sladkorjev se presežek ribose ne pretvori v maščobe v telesu. Namesto tega se shrani za proizvodnjo energije ATP. Riboza podpira pridobivanje energije, omogoča obnovo energije in ohranja energijske rezerve. Prav tako ohranja zdrave ravni energije v srcu in mišicah.

 

O izdelku Ningxia Nitro

Ningxia Nitro je starodaven naraven način za povečanje kognitivne sposobnosti, povečanje mentalnih zmogljivosti in vsesplošne zmogljivosti. Prednosti izdelka so najrazličnejše sestavine oziroma kognitivni ojačevalci kot na primer mešanice čistega črnega popra, muškatnega oreščka, vanilije, čokolade, yerba mate, zelene mete, poprove mete in eteričnih olj. V kombinaciji s terapevtskimi eteričnimi olji ter Bioenergy Ribose® izboljšuje telesno zmogljivost, pospeši okrevanje in povečuje skupne energetske rezerve. Ostale podporne sestavine, kot so vitamin B, zeleni čaj, holing in korejski ginseng pa izostrijo duha in poživljajo čute. Ningxia Nitro je preprost in priročen način za povečanje koncentracije, za psihično podporo in izboljšanje telesne zmogljivosti.

 

 Osnovne prednosti izdelka:
– izboljšuje psihično stanje, kognitivne sposobnosti in fizične aktivnosti
– zagotavlja športno zmogljivost in vzdržljivost
– dviga ravni energije in služi kot dnevni ‘pick- me- up’ – ‘dvigni me’

Predlagana uporaba:
Za krepitev telesnih zmogljivosti, dvig mentalnih sposobnosti ali za takojšenj dvig energije uporabite Ningxia Nitro neposredno iz tube ali zmešajte z 60 ml napitka Ningxia Red ® ali z vodo. Ponudite ohlajeno, pred uporabo pretresite.

Ali ste vedeli?
Ningxia Nitro vsebuje Bioenergy Ribose®, obliko d-riboze, ki je bila klinično testirana; rezultati so pokazali, da dvigne raven energije, povečuje vzdržljivost in aerobno aktivnost. Pogosto uporabljne pri športnikih.

 

Zapiski seminarja Marca Schreuderja za Ningxia Nitro:

Zeleni čaj v Nitro zagotavlja boljše kognitivne sposobnosti, zmanjšuje psihično stisko in vpliva na zmanjšanje telesne teže na genetski ravni.

Ginseng v Nitro dokazano zmanjšuje utrujenost, dopolnjuje chi (življenjsko) energijo in spodbuja libido.

Yerba mate eterično olje (samo v Nitro) zmanjšuje psihično in telesno utrujenost, izboljšuje razpoloženje in se bori proti stresu, je antioksidativen tako kot olje nageljnovih žbic, zmanjšuje raven holesterola in maščob v krvi, uravnava gostoto kosti, zmanjšuje vnetja, znižuje telesno težo.

D- riboza v Nitro (500 mg v tubi), ščiti celice pred oksidativnim stresom, preprečuje kronične utrujenosti in pomirja nervozo, povzročeno od kofeina.

 

Zakaj bi – zaradi vseh zdravih sestavin in čudovitih koristi -, izbrali kaj drugega kot Ningxia Nitro™ ?

 

 

Naravni vir energije!

NingXia NITRO je naraven dodatek, ki podpira dnevne potrebe po energiji in bistrosti možganov. NingXia NITRO je preprost in priročen način za koncentracijo in podporo telesu.

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: