Esencialna prehranska dopolnila

ComforTone™

Prehranska dopolnila ComforTone

Na kratko o izdelku

ComforTone je naravno sredstvo za čiščenje debelega črevesa, ki vsebuje mešanice čistih eteričnih olj najvišjega nivoja. Podpira normalno peristaltiko (krčenje črevesja in premikanje hrane skozi črevesje). ComforTone je zasnovan izključno za podporo funkciji debelega črevesa. Odpadki in plini v debelem črevesju so lahko polni strupov, ki lahko prodrejo v organe in tkiva. ComforTone vsebuje 25 mg kalcija, 8 mg magnezija in 380 mg indijskega trpotca.

 

Sestavine:

Cvetovi kamilice, ameriška krhlika, bentonit, diatomejska zemlja, seme indijskega trpotca, seme komarčka, navadni repinec (korenina), česen, korenina češmina,  korenina ameriškega slamnika (ehinacea purpurea), korenina ingverja, jabolčni pektin, korenina gostostebelnega sladkega korena, kajenski poper, eterično olje rožmarina, pehtran, poprova meta, ingver, janež, navadni pelin, tangerina, prava kamilica in želatina.

 

Uporaba

Vzemite 2-5 kapsul pred zajtrkom in spanjem. Za najboljše rezultate pijte najmanj 8 2-decilitrskih kozarcev vode skozi ves dan. Ta proizvod vsebuje lubje ameriške krhlike. Pazljivo preberite in sledite navodilom. Nosečnice in ostali, ki so podvrženi bolniški negi, ne smejo uporabljati tega izdelka, razen pod zdravniškim nadzorom. Otroci, mlajši od 12 let, ne smejo uporabljati tega izdelka. Prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom, če imate bolečine v trebuhu, drisko, slabost ali če bruhate. Priporočenega odmerka ne prekoračite. Ni za dolgoročno uporabo. Ne uporabljajte ag kot izdelek za hujšanje. Hranite v hladnem.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: