Esencialna prehranska dopolnila

MultiGreens™

Prehranska dopolnila multigreens

Na kratko o izdelku

MultiGreens™ je hranilna klorofilna formula za dvig vitalnosti, ki spodbuja žleze, živce in krvni obtok.* MultiGreens je naraven vir uskladiščene energije, ki vsebuje bioaktivne morske rastline, ki povečujejo vitalnost, močno hranilen čebelji pelod, mešanico čistilnih eteričnih olj za izboljšanje asimilacije in kot odličen vir kolina, ki je ključen za proizvodnjo energije. Klinične izkušnje kažejo, da je bila pred dodatkom eteričnih olj v MultiGreens formule absorbcijska stopnja krvi 42 % v 24 urah. Po dodatku eteričnih olj se je absorbcijska stopnja krvi po 30 minutah zvišala na 64 %, medtem ko je po eni uri dosegla 86 %. Iz tega je mogoče sklepati, da so celice začele prejemati hranila, ki jih pred tem niso bile sposobne vsrkati.

MultiGreens vsebuje spirulino (vir klorofila, z magnezijem bogatega barvila, ki dvigne raven energije in pospeši metabolizem; uporablja se kot tonik, čistilno in razstrupljevalno sredstvo; deluje na imunski sistem, jetra, ledvica, kri, črevesno floro in srčno-žilni sistem), poganjke lucerne (bogate z barvili in minerali), ječmenovo travo (učinkovit čistilni antioksidant, bogat z vitalnimi minerali), čebelji pelod (vsebuje veliko beljakovin ter malo maščobe in natrija, veliko vitaminov in mineralov, med njimi kalij, kalcij, magnezij, cink, mangan, baker in B vitamine), korenino elevterokoka (dvigne raven energije in zmanjša stres; lahko pospeši tudi tvorbo limfocitov, ki okrepijo imunski sistem), rjavo tihomorsko algo Kelp (vsebuje hranila, ki preprečujejo pomanjkanje hormona ščitnice in neravnovesje estrogena) ter terapevtsko učinkovita eterična olja.

 

Uporaba:

Če imate počasno presnavo, vzemite 3 kapsule enkrat ali dvakrat dnevno. Če imate hitro presnovo, vzemite 4 kapsule enkrat ali dvakrat dnevno. Najbolje je, da jih vzamete uro pred obrokom. Če imate občutljiv želodec, jih vzemite s hrano. Hranite na hladnem in suhem mestu. Ne izpostavljajte pretirani toploti ali neposredni sončni svetlobi. Če ste noseči ali pod zdravniškim nadzorom, se posvetujte s svojim zdravnikom.

 

Sestavine:

Holin bitartrat, cvetni prah, izvleček ječmenove trave (hordeum vulgare) , spirulina (spirulina platensis), korenina sibirskega ginsenga (Eleutherococcus senticosus), koncentrat listov/stebla alfaalfe (medicago sativa), pacifiško algo kelp (laminaria digitata), mešanico olj MultiGreen ™ olje (listi rožmarina, limonina lupina, limonina trava, melisa), kompleks aminokislin kompleks (L- arginin, L- cistin, L-tirozin) in želatina.

multigreen facts

Kolin bitartrat: 108 mg na odmerek – ključen za zdravje jeter; uporablja se za zdravljenje Alzheimerjeve bolezni.
L-arginin pospešuje krvni obtok v majhnih kapilarah tkiv ter izboljšuje oskrbo s hranilnimi snovmi in celični metabolizem.
L-cistein ohranja zdravje jeter in las.
L-tirozin spodbuja tvorbo živčnih prenašalcev, kot sta dopamin in serotonin.
Spirulina: 361 mg na odmerek

 

 

 

 

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: