Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
BLM kapsule » Young Living prehranska dopolnila » Esenca Življenja

Esencialna prehranska dopolnila

BLM kapsule™

Prehranska dopolnila blm kapsule

Na kratko o izdelku

BLM™ podpira normalno zdravje kosti in sklepov. Ta formula združuje učinkovite naravne sestavine, recimo kolagen tipa II, MSM, glukozamin sulfat in manganov citrat, obogatene z eteričnimi olji s terapevtsko močjo. Izkazalo se je, da te sestavine krepijo zdravo delovanje celic ter spodbujajo zdravje kosti in gibanje tekočin.

 

Ali ste vedeli?

Glukozamin sulfat je proteoglikan, katerega sposobnost za obnavljanje poškodovanega hrustanca in zmanjševanje simptomov artritisa se že več kot 30 let preverja z dvojno slepimi študijami, kontroliranimi s placebom. Pridobiva se iz lupinarjev.

Kolagen tipa II je surovina, iz katere so zgrajene kosti. Od vseh virov hrustanca vsebuje največ proteoglikanov. Vsebuje glikoprotein hrustančne matrice, ki zmanjšuje oksidativne poškodbe sklepov. Prav tako zmanjšuje vnetje, saj deluje na limfoidno tkivo prebavnega sistema.

MSM – metilsulfonimetan je biološko zelo dostopen vir žvepla, ki obnavlja fleksibilnost celičnih membran in upočasnjuje razpad hrustanca. To je posebno organsko žveplo, ki preprečuje avtoimunske bolezni, vključno z artritisom, astmo, lupusom in sklerodermo. MSM je ključen za zdravo kožo, lase in jetra. MSM je predstavljen v knjižni upešnici Čudež MSM-a, Naravna rešitev za bolečine (The Miracle of MSM, The Natural Solution for Pain), ki jo je napisal nevropsihiater Ronald Lawrence z univerze UCLA 

 

Uporaba:

Če imate manj kot 55 kg, vzemite 1 kapsulo trikrat dnevno. Če tehtate med 54 in 90 kg, vzemite 1 kapsulo štirikrat dnevno. Če ste težji kot 90 kg, vzemite 1 kapsulo petkrat dnevno. Rezultati bodo opazni v roku 4 – 8 tednov. Hranite v hladnem in suhem prostoru, izven dosega otrok. Ne izpostavljajte pretirani toploti ali neposredni sončni svetlobi. Če ste noseči ali pod zdravniškim nadzorom, se posvetujte s svojim zdravnikom.

 

Sestavine:

Glukozamin sulfat, mangan (iz manganovega citrata), kalij (v obliki kalijevega klorida), klorid, kolagen tipa II, MSM (metilsulfonimetan), balzamovec (Abies balsamea)† listi/veje, zelenka (Gaultheria procumbens)† listi, dišeči klinčevec (Syzgium aromaticum)† popki/steblo, želatina in riževa moka.

blm facts

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: