Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Power Meal » Young Living prehranska dopolnila » Esenca Življenja

Esencialna prehranska dopolnila

Power Meal

prehranska dopolnila power meal

Na kratko o izdelku

Okusen, nasiten prehranski nadomestek na osnovi riža Power Meal je bogat s kalcijem, antioksidanti in aminokislinami. En odmerek vsebuje izjemnih 20 gramov beljakovin ter celoten profil vitaminov, mineralov in encimov.

 

Razvoj izdelka

Ne glede na to, kje živimo, kaj smo po poklicu, katerega spola smo in kakšen je naš socioekonomski status, večina med nami išče isto stvar: bolj zdrav, boljši življenjski slog. Imamo isti cilj, a se pogosto razlikujemo po predanosti in načinu njegovega doseganja. Young Living ve za razlike med nami in naše skupne prehranske potrebe.

Kot del kakovostne linije prehranskih nadomestkov in dopolnil Young Living je Power Meal revolucionaren prehranski nadomestek s širokim naborom esencialnih hranil, vitaminov, mineralov in beljakovin. Z izboljšanim okusom in teksturo je Power Meal zdrav in okusen prehranski nadomestek, primeren za vegansko prehrano.

Beljakovina Power Meal iz rjavega riža vsebuje veliko glutamina in alanina, zato je odlična za celično hidracijo. Z 20 grami beljakovin v odmerku Power Meal oskrbi vaše telo s ključnimi snovmi, ki jih potrebuje za graditev in obnovo tkiv, tvorbo encimov, hormonov in drugih kemičnih substanc.

 

Zakaj je ta izdelek edinstven?

Power Meal je veganski beljakovinski prehranski nadomestek, saj ne vsebuje mleka ali živalskih snovi. Zaradi kombinacije goji jagod in koncentrirane riževe beljakovine je Power Meal bogat z aminokislinami z razvejano verigo L-levcinom, L-izolevcinom in L-valinom, ki so ključni za graditev zdravih mišic. Vsebuje arabinoksilan, enega najbolj učinkovitih znanih imunskih stimulatorjev. Power Meal vsebuje Ginkgo bilobo, ki pospešuje krvni obtok v perifernih krvnih žilah; Eleuthero izboljšuje telesno zmogljivost; encimi pa podpirajo presnovo in vsrkavanje beljakovin. Power Meal vsebuje kolin, inositol, MSM, L-karnitin, zeaksantin in krom. Poleg tega se Power Meal ponaša z vsebnostjo eteričnih olj terapevtskega nivoja Young Living.

 

Ali ste vedeli?

+ Riževa beljakovina nima alergenskih sestavin, ki se nahajajo v soji in mleku.

+ Več študij je pokazalo, da utegne cimetovo eterično olje regulirati krvni sladkor.

+ Prašek iz celih Ningxia goji jagod oskrbuje telo z beljakovinami-polisaharidi, ki klinično dokazano izboljšujejo imunsko odpornost; vsebuje 16 volumenskih odstotkov beljakovin ter antioksidant zeaksantin, ki je ključen za zdravje oči.

+ Visoko beljakovinska prehrana lahko vodi k večji izgubi maščobe kot nizko kalorična prehrana z veliko vsebnostjo ogljikovih hidratov.

 

Komu je namenjen ta izdelek?

Power Meal je odličen za vsakogar, ki želi izboljšati zdravje oziroma vzdrževati ustrezno telesno težo in skrbeti za želeno telesno pripravljenost. Power Meal je najboljša rešitev za ljudi, ki hočejo uživati nizko kalorično visoko beljakovinsko hrano z malo ogljikovimi hidrati in maščobami.

 

Veganski prehranski nadomestek na osnovi rjavega riža.

Glavne koristi:

+ Ne vsebuje mleka in alergenov

+ Pospešuje naravni proces razstrupljanja

+ Gradi nemastno mišično maso

+ Prehranski nadomestek s kompleksom številnih hranil

+ Zagotavlja vzdržno sproščanje energije

+ En odmerek vsebuje 20 gramov beljakovin

+ Ohranja zdravo, normalno raven holesterola

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: