Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
5-Dnevno Hranilno Čiščenje » Young Living prehranska dopolnila

Esencialna prehranska dopolnila

5-Dnevno Hranilno Čiščenje (The 5-Day Nutritive Cleanse™ )

5-dnevno Hranilno čiščenje

Na kratko o izdelku

5-dnevno Nutritive Cleanse™ (Hranilno čiščenje) omogoča nežno in učinkovito čiščenje črevesa za izboljšanje splošnega zdravja in dobrega počutja. Priporočamo, da čistilno kuro opravite vsaj štirikrat letno, saj je to s tem izdelkom zelo preprosto, redno čiščenje črevesa pa uravnava njegovo delovanje na dolgi rok in odpravlja nepravilnosti, do katerih prihaja zaradi sodobne prehrane in sodobnega načina življenja.

Komplet vsebuje: Ningxia Red, (2 steklenički po 750 ml), energijski koncentrat goji jagod; Balance Complete (Popolno ravnotežje), energijsko in hranilno čistilo (26,4 oz.); Digest+cleanse (prebava+čiščenje), kar pomirja nelagodje v črevesju in podpira zdravo prebavo (30 gelnih kapsul).

Opomba: 5-dnevni Nutritive Cleanse je začetek. Po bolj namenskih in intenzivnih izdelkih lahko posežete glede na stanje vaše prebave.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: