Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Balance Complete » Young Living prehranska dopolnila » Esenca Življenja

Esencialna prehranska dopolnila

Balance Complete

Prehranska dopolnila balance complete

Na kratko o izdelku

Balance Complete™ je  visoko hranilen in energijski nadomestek »super hrane«. Komplet vsebuje:  prah goji jagod Ningxia, rjave riževe otrobe, ječmenovo travo, ekstra deviškego kokosovo olje, alojo vera, cimet v prahu in BalanceComplete (beljakovine sirotke). Komplet Balance ima visoko vsebnost vlaknin, beljakovin in dobrih maščob, encimov, vitaminov in mineralov, potrebnih za prehransko dinamičen obrok. Komplet Balance vsebuje tudi lastno mešanico V-Fiber ™, ki z enim obrokom zagotovi 11 gramov vlaknin, ki absorbirajo strupe in poteši apetit, medtem ko zadovolji osnovnim potrebam telesa.

 

Razvoj izdelka

Standardna ameriška prehrana (SAD) ni pravilna. Jemo pretežno preveč obdelano hrano, ki ima zelo malo hranilnih snovi in ogromno kalorij. Hkrati pa naše povpraševanje po ključnih esencialnih hranilih še nikoli ni bilo večje; delamo več, uživamo veliko zdravil, pojemo preveč neustrezne hrane in belega sladkorja, zato smo bolni, debeli, utrujeni; žal tudi preostali svet ne zaostaja dosti za nami. Vse sodobne raziskave so prišle do iste ugotovitve: pomanjkanje hranil je vzrok vseh naših najbolj pogostih kroničnih in degenerativnih obolenj.

Da bi šli v korak z nenavadnimi zahtevami sodobnega časa, moramo naše telo okrepiti z glavnimi esencialnimi hranili. Young Living je razvil celovit prehranski program, ki vključuje bistvene hranilne snovi, obogatene z najboljšimi pomlajevalnimi eteričnimi olji. V program spadajo NingXia Red®, Longevity™, Life 9™, True Source™, Omega Blue™ in Balance Complete.

Balance Complete zagotavlja optimalno ravnovesje hranilnih snovi, idealno za hranljiv, ustrezno kaloričen, okusen in zadovoljujoč obrok. Te sestavine vsebujejo zadostno količino vlaknin in drugih hranil s prečiščevalnim učinkom, zato izboljšujejo izločanje škodljivih snovi, pospešujejo presnovo, uravnovešajo krvni sladkor in preprečujejo pretiran tek.

 

Zakaj je ta izdelek edinstven?

Balance Complete je tako edinstven zaradi posebne mešanice V-Fiber podjetja Young Living. V-Fiber je najsodobnejši pristop k vlakninam, idealen za čiščenje, hujšanje in vsakdanje vzdrževanje zdravja. En odmerek vsebuje izjemnih 11 gramov vlaknin, pridobljenih in močno hranilnih vlaknin in zgoščenih topnih vlaknin. Raziskave Fundacije za podaljšanje življenja kažejo, da mešanice vlaknin ustvarjajo večjo viskoznost in učinek kot posamezne vlaknine.

V-Fiber je bogat z vlakninami in naravnimi vlakninskimi zgoščeninami, ki:

+ kopičijo izločke in izboljšujejo izločanje

+ absorbirajo več strupenih snovi

+ zadovoljijo tek

+ uravnovešajo krvni sladkor

 

Ali ste vedeli?

+ Prašek cele goji jagode Ningxia, glavna sestavina V-Fiber, vsebuje beljakovinsko vezane polisaharide, ki klinično dokazano krepijo imunski sistem; vsebnost beljakovine je 16%, v njej pa je zeaksantin, antioksidant, ključen za zdravje oči.

+ Korenina azijskega konjaka vpije do 200-krat več vode od lastne teže, zato je idealna za absorbiranje strupov, izboljšanje njihovega izločanja in zdravja črevesja.

+ Vlaknini inulin in ječmenov polisaharid sta prebiotika, kar pomeni, da ustvarjata zdravju prijazno črevesno floro.

 

Glavne sestavine

Posebna mešanica V-Fiber (prašek iz goji jagod Ningxia, otrobi rjavega riža, inulin, macesnov polisaharid, gvaran gumi, azijski konjak, ksantan gumi in natrijev alginat); močno hranilni super pripravek (ultra bioaktivna beljakovina iz novozelandske sirotke, deviško kokosovo olje, ječmenova trava in aloe vera); posebni encimski kompleks (laktaza, lipaza, bromelain, papain in amilaza); in povsem naravne, nizkoglikemične arome (naravna vanilija, ksilitol, fruktoza, izvleček lo han kuoja).

 

Komu je namenjen ta izdelek?

Balance Complete je odlična izbira za vsakogar, ki bi rad izboljšal svoje zdravje. Kogar zanima čiščenje telesa in hujšanje, naj se seznani s 5-dnevnim hranilnim čiščenjem. Ta preprost in učinkovit program je možno prilagoditi potrebam vsake stranke.

 

Uporaba:

Dve dozi  Balance Complete damo v 2 decilitra hladne vode ali mleka. Dobro pretresemo ali zmešamo, dokler zmes ni povsem gladka. Za boljši okus dodamo sadje ali eterična olja. Med 5-dnevnim čiščenjem vse dnevne  obroke zamenjajte z Balance Complete in sledite priporočenim navodilom. Za vsakodnevno vzdrževanje zdravja zamenjajte najmanj hranljiv obrok z Balance Complete, za uravnavanje telesne teže pa dva dnevna obroka.

Dnevni superhranilni nadomestek + prečiščevalni učinek.

Glavne koristi:

+ Izboljša izločanje strupov in maščobe

+ Pospešuje absorbcijo hranilnih snovi

+ Ohranja zdravo, normalno raven holesterola

+ Z odmerkom dobite 11 gramov vlaknin, ki varujejo srce

+ Ohranja normalno raven krvnega sladkorja

+ S probiotičnim učinkom varuje debelo črevo

+ Brzda pretiran tek

+ Lajša vetrove in blaži napenjanje

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: