Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
OmegaGize3™ » Young Living prehranska dopolnila » Esenca Življenja

Esencialna prehranska dopolnila

OmegaGize3™

prehranska dopolnila OmegaGize3

Na kratko o izdelku

OmegaGize3 je kombinacija treh poglavitnih dnevnih prehranskih dopolnil; omega 3 maščobnih kislin, vitamina D3 in koencima Q10 (ubikvinon). V kombinaciji z eteričnimi olji, ki ustvarjajo ravnovesje, prehransko dopolnilo OmegaGize3 podpira splošno zdravje in dobro počutje. Če sestavine jemljemo vsak dan, delujejo sinergistično in podpirajo delovanje možganov, srca, oči in sklepov.

  • Omega 3 maščobne kisline, DHA (dokozaheksaenojske kisline) in EPA (eikosapentenolna kislina) so bile deležne številnih raziskav, saj podpirajo naravni imunski sistem, delovanje srca in ožilja ter normalno delovanje možganov. Vir omega 3 v OmegaGize je eno najbolj čistih ribjih olj. Da bi zagotovili neoporečnost tega olja, ga ves čas testiramo.
  • Koencim Q10 je v vodi topna spojina, podobna vitaminom, ki jo najdemo v živalskem svetu. Igra pomembno vlogo pri normalnem delovanju telesnih celic in se v najvišji koncentraciji nahaja v tistih delih telesa, ki opravljajo najzahtevnejše funkcije – srce, jetra in ledvice. Z leti se raven koencima Q10 zmanjša, zato ga moramo nadomestiti z dopolnili. OmegaGize3 vsebuje bioidentičen koencim Kaneka Q10 TM, ki je najkvalitetnejši koencim Q10 na svetu.
  • Vitamin D3 je v maščobi topen vitamin, ki v telesu skrbi za normalno prekrvavitev, dviga razpoloženje in pospešuje absorpcijo kalcija

 

Tem izjemnim sestavinam so dodana eterična olja klinčkov, nemške kamilice in zelene mete (Mentha spicata), ki delujejo protivnetno, zvišujejo stabilnost formule in delujejo kot antioksidant. Sestavine v OmegaGize3 so zaščitene pred oksidacijo lipidov in strjevanjem, saj uporabljamo inovativno tekočo oceansko kapsulo, ki sestavine ohrani aktivne in sveže. OmegaGize3 vsebuje za človeka bistvene hranljive snovi, ki podpirajo normalno delovanje možganov, srca, kože, oči in sklepov, ter predstavlja izvrstno prehransko dopolnilo, vredno imena Young Living.

 

Delovanje:

  • podpira delovanja srca in ožilja ter okostja.
  • podpira normalno, zdravo delovanje možganov.
  • zagotavlja bistvene hranljive snovi EPA in DHA
  • podpira normalen imunski sistem in preprečuje nastanek prostih radikalov.
  • podpira zdravje oči, kože in sklepov.
  • ustvarja čustveno ravnovesje.
  • podpira splošno dobro počutje.

 

Komu priporočamo Omegagize3?

Osebam, ki želijo ohraniti dobro počutje.

Osebam, ki želijo zbistriti misli in se osredotočiti.

Osebam, ki želijo podpreti delovanje srca in ožilja.

Osebam, ki želijo izboljšati videz in zdravje kože.

Osebam, ki se želijo izogniti pomanjkanju DHA in želijo biti deležni prednosti, ki jih zagotavlja ustrezna količina nadomestila DHA/EPA.

Osebe, ki želijo podpreti delovanje sklepov.

 

Zanimivosti:

Zaradi naravnih razlik v eteričnem olju klinčkov in nemške kamilice se lahko barva proizvoda nekoliko razlikuje.

Vitamin D je topen v maščobi in je bistvenega pomena za ohranjanje normalne presnove kalcija.

Vitamin D vpliva na naše počutje.

S starostjo se maščobne celice v podkožju tanjšajo in postanejo ohlapne; maščobne kisline omega 3 bodo to plast zgladile in jo okrepile.

Tako EPA kot DHA so maščobne kisline omega 3, ki so znanstveno dokazano bistvenega pomena za človekovo zdravje.

Vitamini A, D in E so topni v maščobi in pomagajo ohranjati zdravo okostje ter podpirajo zdravje oči

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: