Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Sveta Gora (Sacred Mountain) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Sveta Gora "Sacred Mountain"

Mešanica eteričnih olj sveta gora

Lastnosti:

Vliva moč in občutek moči, prizemlji ter ščiti s svetim občutkom gora.

 

Mešanica Sveta Gora vsebuje sledeča eterična olja:

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti. Včasih so verjeli, da ima frekvenco obilja.

BALZAMOVEC “Idaho Balsam Fir” (Abies balsamea) odstrani čustvene ovire in vrača vitalnost. Daje občutek moči in notranjega miru.

ATLAŠKA CEDRA “Cedarwood” (Cedrus atlantica) ima visoko vsebnost seskviterpenov, ki spodbudijo delovanje limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spominov. Spodbuja delovanje češarike, ki izloča melatonin, ter tako izboljša misli, zaznavne sposobnosti in spomin. Cedrovino uporabljamo, da se stabiliziramo in prizemljimo.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: