Mešanica eteričnih olj

Pogum "Valor"

Mešanica eteričnih olj pogum

Lastnosti:

Je kombinacija eteričnih olj terapevtskega nivoja, ki daje občutek moči in delujejo tako na fizičnem kot duhovnem aspektu ter s tem v neprijetnih situacijah povečuje občutek moči, poguma in samozavesti. Prav tako je ugotovljeno, da telesu pomaga, da le-to samo ponovno vzpostavi svoje ravnovesje » uravnoteži energije v telesu.

 

Mešanica Pogum vsebuje sledeča eterična olja:

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) ima visoko vsebnost linalola, ki sprošča in daje občutek moči. Močno prizemlji in opolnomoči.

MODRA KAMILICA “Blue Tansy” (Tanacetum annuum) pomaga očistiti jetra in limfni sistem ter tako premagati jezo in negativna čustva. Daje občutek obvladovanja samega sebe.

KADILNA BOSVELIJA “Frankincense” (Boswellia carteri) se na Bližnjem vzhodu smatra kot sveto mazilno olje in v verskih obredih uporablja že tisoče let. Spodbuja limbični sistem, poživlja um ter blaži stres in obup. Uporablja se ga tudi za odpravljanje depresije.

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti. Včasih so verjeli, da ima frekvenco obilja.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: