Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Bela Angelika (White Angelica) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Bela Angelika "White Angelica"

Mešanica eteričnih olj bela angelika

Lastnosti:

Krepi auro telesa ter prinaša prefinjen občutek moči in zaščite. Ustvari občutek celosti in enosti z duhovnim aspektom samega Sebe. Njena frekvenca nevtralizira negativno energijo ter vzbuja občutek zaščite in varnosti.

 

Mešanica Bela Angelika vsebuje sledeča eterična olja:

VRTNICA” Rose” (Rosa damascena) ima najvišjo frekvenco med eteričnimi olji. Vzbuja občutek ravnovesja, harmonije in dobrobiti ter razvedri. Ustvari energijo, ki privlači čisto ljubezen in prinaša radost.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

MELISA “Melissa” (Melissa officinalis) pomirja in uravnoveša čustva, vpliva na limbični sistem v možganih ali središče čustev in spominov. Odstrani čustvene ovire in utrdi pozitiven pogled na življenje. Od nekdaj jo uporabljajo za zdravljenje motenj z živci in bolezni srca.

SANDALOVINA “Sandalwood” (Santalum album) ima visoko vsebnost seskviterpena, ki spodbuja delovanje češarike in limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spomina. Običajno se uporablja pri jogi in meditaciji, lahko pa tudi odstrani negativne programe v celicah.

GERANIJA “Geranium” (Pelargonium graveolens) spodbuja delovanje živcev in pomaga uravnovesiti hormone. S svojo aromo pomaga opustiti negativne spomine ter se tako odpreti in razvedriti.

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti. Včasih so verjeli, da ima frekvenco obilja.

MIRA “Myrrh” (Commiphora myrrha) se omenja v Stari in Novi zavezi kot del svete formule za maziljenje, ki je bila dana Mojzesu (Eksodus 30:22-27). Je eno od zelišč z najvišjo vsebnostjo seskviterpenov ali snovi, ki spodbudijo delovanje hipotalamusa, hipofize in amigdale, središča za nadzor čustev in izločanje hormonov v možganih.

OŽEPEK “Hyssop” (Hyssopus officinalis) krepko uravnovesi čustva ter spodbuja ustvarjalnost in meditacijo.

BERGAMOTKA “Bergamot” (Citrus bergamia) razvedri in hkrati pomiri ter na edinstven način ublaži nemir, stres in napetost.

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) ima visoko vsebnost linalola, ki sprošča in daje občutek moči. Močno prizemlji in opolnomoči.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: