Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Zaupanje (Believe) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Zaupanje "Believe"

mešanica eteričnih olj zaupanje

Lastnosti:

Zaupanje je poživljajoča mešanica eteričnih olj, ki ima pomirjujoč in uravnalen učinek na čustva, kar nam pomaga premagati občutke obupanosti in se premakniti prek njih na višjo stopnjo zavedanja. Pomaga sprostiti neskončen potencial vsakega posameznika in nam s tem omogoči v večji meri izkusiti zdravje, srečo in vitalnost. Mešanica Zaupanje lahko v nas prebudi tudi občutek moči in vere. Vrača upanje.

 

Mešanica Zaupanje vsebuje sledeča eterična olja:

BALZAMOVEC “Idaho Balsam Fir” (Abies balsamea) odstrani čustvene ovire in vrača vitalnost. Daje občutek moči in notranjega miru.

KADILNA BOSVELIJA “Frankincense” (Boswellia carteri) se na Bližnjem vzhodu smatra kot sveto mazilno olje in v verskih obredih uporablja že tisoče let. Spodbuja limbični sistem, poživlja um ter blaži stres in obup. Uporablja se ga tudi za odpravljanje depresije.

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) ima visoko vsebnost linalola, ki sprošča in daje občutek moči. Močno prizemlji in opolnomoči.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata)

KORIANDER “Coriander” (Coriandrum sativum)

GERANIJA “Geranium” (Pelargonium graveolens)

BERGAMOTKA “Bergamot” (Citrus bergamia)

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: