Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Travma in Življenje (Trauma Life) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Travma in Življenje "Trauma Life"

Mesšnica eteričnih olj travma in življenje

Lastnosti:

Osvobodi globoko zakopane čustvene travme, kot so na primer nesreče, smrt ljubljene osebe, napad ali zlorabo. Odpravi stres in izkorenini travme, ki povzročajo nespečnost, jezo, nemir ter šibek odziv imunskega sistema.

 

Mešanica Travma in Življenje vsebuje sledeča eterična olja:

BALDRIJAN “Valerian” (Valeriana oficinalis) pomirja, sprošča, prizemlji in čustveno uravnovesi. Klinično ga raziskujejo zaradi njegovih pomirjevalnih lastnosti. Nemška Zdravniška zbornica je potrdila, da baldrijan učinkovito odpravlja nemir in nespečnost, ki sta posledica težav z živci. Pomaga kar se da zmanjšati šok, nemir in stres, ki spremljajo travmatična izkustva.

SIVKA “Lavender” (Lavandula angustifolia) daje občutek dobrobiti ter sprosti in prizemlji. Pomaga tudi proti anksioznosti, depresiji ter odpravlja kaotično energijo.

KADILNA BOSVELIJA “Frankincense” (Boswellia carteri) se na Bližnjem vzhodu smatra kot sveto mazilno olje in v verskih obredih uporablja že tisoče let. Spodbuja limbični sistem, poživlja um ter blaži stres in obup. Uporablja se ga tudi za odpravljanje depresije.

SANDALOVINA “Sandalwood” (Santalum album) ima visoko vsebnost seskviterpena, ki spodbuja delovanje češarike in limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spomina. Običajno se uporablja pri jogi in meditaciji, lahko pa tudi odstrani negativne programe v celicah.

VRTNICA” Rose” (Rosa damascena) ima najvišjo frekvenco med eteričnimi olji. Vzbuja občutek ravnovesja, harmonije in dobrobiti ter razvedri. Ustvari energijo, ki privlači čisto ljubezen in prinaša radost.

SMILJ “Helichrysum” (Helichrysum italicum) pomaga sprostiti občutek jeze ter spodbuja odpuščanje.

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti.

GERANIJA “Geranium” (Pelargonium graveolens) spodbuja delovanje živcev ter s svojo aromo pomaga opustiti negativne spomine ter se tako odpreti in razvedriti.

PELIN “Davana” (Artemisia pallens) ima visoko vsebnost seskviterpenov, ki pomagajo odpraviti zaskrbljenost.

KOMBAVA “Citrus hystrix” deluje pomirjevalno.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: