Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje RutaVala » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

RutaVala

Mešanica eteričnih olj rutavala

Lastnosti:

Deluje zelo pomirjevalno saj razbremeni stres in živčno napetost. Sprosti telo in um, pomirja živce medtem ko vam pomaga spati kot dojenček.

 

Mešanica RutaVala vsebuje sledeča eterična olja:

BALDRIJAN “Valerian” (Valeriana oficinalis) pomirja, sprošča, prizemlji in čustveno uravnovesi. Klinično ga raziskujejo zaradi njegovih pomirjevalnih lastnosti. Nemška Zdravniška zbornica je potrdila, da baldrijan učinkovito odpravlja nemir in nespečnost, ki sta posledica težav z živci. Pomaga kar se da zmanjšati šok, nemir in stres, ki spremljajo travmatična izkustva.

SIVKA “Lavender” (Lavandula angustifolia) sprošča ter pomaga odpraviti nespečnost, glavobol in nemir. Daje občutek dobrobiti ter sprosti in prizemlji. Raziskovalci na Univerzi v Miamiju so ugotovili, da vdihovanje olja sivke poveča beta valove v možganih, kar pomeni, da globoko sprošča. Zmanjša tudi depresijo in izboljša zaznavne sposobnosti (Diego et al., 1998). Raziskava iz leta 2001, ki so jo naredili na Univerzi Kyoiku v Osaki, je pokazala, da sivka zmanjša stres ter poveča umsko pripravljenost (Motomura et al., 2001).

VINSKA RUTICA “Ruta” (Ruta graveolens)

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: