Mešanica eteričnih olj

Prebujenje "Awaken"

mešanica eteričnih olj prebujenje

Lastnosti:

Navdihujoča kombinacija različnih mešanic eteričnih olj, ki pomaga doseči notranje zavedanje in prebuditev. Resnično poznavanje samega Sebe je prvi korak do uspešnih sprememb in želenih premikov. Ta mešanica ti lahko pomaga odkriti najvišje potenciale. Poveča notranje samospoznanje, da bi naredili želene premike za dosego najvišjih potencialov. Spodbuja kreativnost desne možganske polovice, tako da okrepi funkcijo češarike in hipofize pri ohranjanju ravnovesja v energetskih centrih telesa. Pomaga nam, da odkrijemo svojo resnično in popolno naravo.

 

Mešanica Prebujenje vsebuje sledeče mešanice eteričnih olj:

Mešanica RADOST (Joy) ustvari privlačno energijo, ki prinaša radost. Spodbuja romantiko ter pomaga preboleti globoko žalost in depresijo.

Mešanica ODPUŠČANJE (Forgiveness) pomaga opustiti občutek prizadetosti, zamere in negativna čustva. Pomaga opustiti tudi negativne spomine, iti mimo čustvenih ovir, doseči višje zavedanje ter odpustiti in iti naprej.

Mešanica SEDANJOST (Present Time) ima vonj, ki daje občutek moči in občutek, da živimo “tukaj in zdaj”. Človek namreč napreduje le, ko je prisoten v sedanjosti.

Mešanica LOVILEC SANJ (Dream Catcher) pomaga odpreti um in okrepiti vizualizacijo za večjo možnost uresničitve naših sanj ter pomaga nam ostati na pravi poti. Ščiti tudi pred negativnimi sanjami, ki lahko zameglijo našo vizijo.

Mešanica HARMONIJA (Harmony) pospešujejo fizično in psihično počutje tako, da se vzpostavi harmonično ravnovesje energetskih centrov telesa, kar omogoča bolj tekoč pretok energije. Pomaga pri zmanjševanju stresa in ustvarja vsesplošen občutek dobrega počutja.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: