Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Prizemljitev (Grounding) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Prizemljitev "Grounding"

Mešanica eteričnih olj prizemljitev

Lastnosti:

Ustvari občutek solidarnosti in ravnovesja. Vzbuja občutek trdnosti in prizemljenosti, da se lažje soočimo z resničnostjo. Ko smo čustveno prizadeti, včasih želimo zapustiti to fizično življenje, in ko se to zgodi, z lahkoto sprejmemo slabe odločitve, ki vodijo v nezdrave odnose in nespametne poslovne odločitve. Uiti skušamo zato, ker nismo zasidrani oziroma se ne znamo spoprijeti s svojimi čustvi.

 

Mešanica Prizemljitev vsebuje sledeča eterična olja:

ČRNA SMREKA “Spruce” (Picea mariana) nam pomaga odpreti se in osvoboditi se čustvenih ovir, ustvari občutek ravnovesja in prizemljenosti. Včasih so verjeli, da ima frekvenco obilja.

KOLORADSKA JELKA “White Fir” (Abies concolor) ustvari občutek prizemljenosti, usidranosti in moči.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

BOR “Pine” (Pinus sylvestris) pomaga zmanjšati stres, ublaži nemir in poživi celo telo. S svojim vonjem prizemlji in opolnomoči.

ATLAŠKA CEDRA “Cedarwood” (Cedrus atlantica) ima visoko vsebnost seskviterpenov, ki spodbudijo delovanje limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spominov. Spodbuja delovanje češarike, ki izloča melatonin, ter tako izboljša misli, zaznavne sposobnosti in spomin. Cedrovino uporabljamo, da se stabiliziramo in prizemljimo.

ANGELIKA “Angelica” (Angelica archangelica) pomaga umiriti čustva ter vrniti spomin na točko pred travmatičnim izkustvom ali izkustvom jeze ter se tako osvoboditi negativnih občutkov.

BRIN “Juniper” (Juniperus osteosperma) dvigne duhovno zavedanje ter ustvari občutek ljubezni in miru.

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: