Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Bistrost (Clarity) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Bistrost "Clarity"

mešanica eteričnih olj bistrost

Lastnosti:

Spodbudi jasnost misli in poveča umsko pripravljenost. Izboljša umske sposobnosti in vitalnost ter poveča energijo pri prekomerni utrujenosti. Duha in um spravi v žarišče – osredotočenosti.

 

Mešanica Bistrost vsebuje sledeča eterična olja:

KARDAMOM “Cardamom” (Elettaria cardamomum) razvedri, osveži in poživi. Pomaga lahko razjasniti zmedo. Leta 1995 je dr. William N. Dember z Univerze v Cincinnatiju ugotovil, da kardamom poveča človekovo učinkovitost in natančnost.

ROŽMARIN “Rosemary” (Rosmarinus officinalis CT cineol) pomaga preseči umsko utrujenost, spodbuja spomin ter odpre zavestni um. Raziskovalci na Univerzi v Miamiju so ugotovili, da rožmarin poveča umsko pripravljenost, blaži nemir ter poveča analitične, umske sposobnosti.

POPROVA META “Peppermint” (Mentha piperita)  Dr. William N. Dember z Univerze v Cincinnatiju je ugotovil, da vdihovanje poprove mete za 28% poveča miselno natančnost ter poživlja um in čute.

BAZILIKA “Basil” (Ocimum basilicum) odpravlja umsko utrujenost in mišične krče ter deluje protivnetno.

BERGAMOTKA “Bergamot” (Citrus bergamia) razvedri in hkrati pomiri ter na edinstven način ublaži nemir, stres in napetost.

GERANIJA “Geranium” (Pelargonium graveolens) je antispazmodična in sproščujoča, deluje protivnetno in vedri.

JASMIN “Jasmine” (Jasminum officinale) stimulira um in izboljšuje koncentracijo.

LIMONA “Lemon” (Citrus limon) je stimulativna in poživljajoča, vzbuja globok občutek dobrobiti. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev krepi odpornost, sprošča in zmanjša depresijo.

PALMAROSA “Palmarosa” (Cymbopogon martinii) je stimulativna in poživljajoča, saj krepi tako živčni kot kardiovaskularni sistem.

RIMSKA KAMILICA “Roman Chamomile” (Chamaemelum nobile) odpravlja nemir, napetost in nespečnost. Jetra, kjer se nalaga jeza, očisti toksinov. Odstrani tudi miselne ovire.

ROŽNI LES/PALESANDER “Rosewood” (Aniba rosaeodora) ima visoko vsebnost linalola, ki sprošča in daje občutek moči. Močno prizemlji in opolnomoči.

Ilang ilang “Ylang Ylang” (Cananga odorata) pomaga doseči občutek sproščenosti in ravnotežja.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: