Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje SARA » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Sara

Mešanica eteričnih olj sara

Lastnosti:

Vzpostavi globoko sproščeno umsko stanje, v katerem se lahko sprostijo travme v zvezi s spolno ali ritualno zlorabo. SARA pomaga osvoboditi se tudi drugih travmatičnih izkustev, kot so telesna ali čustvena zloraba.

 

Mešanica Sara vsebuje sledeča eterična olja:

GERANIJA “Geranium” (Pelargonium graveolens) s svojo aromo pomaga opustiti negativne spomine ter se tako odpreti in razvedriti.

SIVKA “Lavender” (Lavandula angustifolia) daje občutek dobrobiti ter sprosti in prizemlji. Raziskovalci na Univerzi v Miamiju so ugotovili, da vdihovanje olja sivke poveča beta valove v možganih, kar pomeni, da globoko sprošča. Zmanjša tudi depresijo in izboljša zaznavne sposobnosti (Diego et al., 1998). Raziskava iz leta 2001, ki so jo naredili na Univerzi Kyoiku v Osaki, je pokazala, da sivka zmanjša stres ter poveča umsko pripravljenost (Motomura et al., 2001).

VRTNICA” Rose” (Rosa damascena) ima najvišjo frekvenco med eteričnimi olji. Vzbuja občutek ravnovesja, harmonije in dobrobiti ter razvedri. Ustvari energijo, ki privlači čisto ljubezen in prinaša radost.

MODRA KAMILICA “Blue Tansy” (Tanacetum annuum) pomaga očistiti jetra in limfni sistem ter tako premagati jezo in negativna čustva. Daje občutek obvladovanja samega sebe.

POMARANČA “Orange” (Citrus sinensis) poživlja um in telo. Raziskava iz leta 1995, ki so jo naredili na Univerzi Mie, je pokazala, da vonj eksotičnih sadežev odpravlja depresijo in sprošča. Vonj pomaranče vzbuja občutek varnosti.

ATLAŠKA CEDRA “Cedarwood” (Cedrus atlantica) ima visoko vsebnost seskviterpenov, ki spodbudijo delovanje limbičnega sistema v možganih, središča čustev in spominov. Spodbuja delovanje češarike, ki izloča melatonin, ter tako izboljša misli, zaznavne sposobnosti in spomin. Cedrovino uporabljamo, da se stabiliziramo in prizemljimo.

ILANG ILANG “Ylang Ylang” (Cananga odorata) poveča sproščenost tako, da uravnovesi moško in žensko energijo. Vrača samozavest in notranje ravnovesje.

BELI LOTUS “White lotus” (Nymphaea lotus) pomaga premagati samouničujoče misli. Prav tako lahko pomaga pri sprostitvi negativne travme ter prinaša občutek udobja in olajšanja.

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: