Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Bolečina Stran (PanAway) » Young Living mešanica eteričnih olj » Esenca Življenja

Mešanica eteričnih olj

Bolečina Stran "PanAway"

Mešanica eteričnih olj bolečina stran

Lastnosti:

Odpravi bolečino in vnetost, poveča krvni obtok ter pospeši obnavljanje. Odpravi oteklino in bolečine, ki jih povzročijo artritis, izvini, mišični krči, bule in modrice.

 

Mešanica Bolečina Stran vsebuje sledeča eterična olja:

SMILJ “Helichrysum” (Helichrysum italicum) je močen anestetik in analgetik, deluje protibolečinsko in protivnetno ter odpravlja mišične krče.

ZELENKA “Wintergreen” (Gaultheria procumbens) je močno protivnetna in antispazmodična. Deluje analgetično, saj odpravlja vse vrste bolečin.

NAGELJNOVA ŽBICA “Clove” (Syzygium aromaticum) se v zobni industriji uporablja za omamljanje dlesni in ustavitev bolečine. Je eno najbolj antimikrobnih in antiseptičnih eteričnih olj.

POPROVA META “Peppermint” (Mentha piperita) ima močan protibolečinski, protivneten in antispazmodičen učinek. Dvojno slepa, placebo nadzirana raziskava iz leta 1994, ki je bila narejena na naključno izbranih ljudeh na nemški Univerzi v Kielu, je pokazala, da ima olje poprove mete znaten blažilni učinek.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: