Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Tekoče milo za pranje Thieves » Young Living vse za dom

Vse za dom

Tekoče milo za pranje Thieves® (Laundry Soap)

Tekoče milo za pranje Thieves

Na kratko o izdelku

Tekoče milo za pranje Thieves® z rastlinsko formulo perilo nežno in naravno opere ter v njem ne pušča nobenih kemičnih ali sintetičnih ostankov. Naravni encimi in učinkovita eterična olja še povečajo pralno moč formule, perilo pa je sveže in čisto ter obogateno z nežnim vonjem citrusov.

Tekoče milo za pranje Thieves® lahko uporabljate v vseh pralnih strojih, tudi visoko učinkovitih, njegova zelo koncentrirana formula (6x) v 946-mililitrski plastenki pa zadostuje za približno 21 pranj.

 

Najpomembnejše koristi:

  • Rastlinske sestavine
  • Svež vonj citrusov
  • Opere in osveži.

Rastlinska formula ne vsebuje natrijevega lavril sulfata (SLS), barvil, petrokemičnih sestavin, formaldehida, fosfatov, sintetičnega parfuma in optičnih belil.

 

Uporaba:

Upoštevajte navodila za nego oblačil. Pralni stroj napolnite s perilom in dodajte ustrezno količino tekočega mila za pranje glede na trdoto vode in umazanost perila. Za upravljanje pralnega stroja vedno preberite njegova navodila za uporabo.

Trdota vode Običajno umazano Zelo umazano
Mehka 30 ml 45 ml
Srednje trda 45 ml 60 ml
Trda 60 ml 75 ml

 

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: