Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Gospodinjsko čistilo Thieves » Young Living vse za dom

Vse za dom

Gospodinjsko čistilo Thieves (Thieves Household™)

naravno cistilo za dom Thieves Household

Čist in lep dom privablja družinske člane in prijatelje, da preživljajo čas skupaj. A kadar je po čiščenju v zraku močan kemičen vonj, je to lahko za druge zelo neprijetno. S svežim in privlačnim vonjem gospodinjskega čistila Thieves® ustvarite prijetno vzdušje v svojem domu, ki je varno za vse.

Vsebuje učinkovito mešanico eteričnih olj Young Living Thieves, zato lahko svoj dom očistite temeljito, brez nevarnih ali sintetičnih sestavin. Čistilo Thieves vsebuje tudi eterično olje limone, ki ima še posebej poživljajoč vonj. Gospodinjska opravila bodo postala prijetnejša, če jih bosta spremljala sladko-začinjen vonj in učinkovita moč gospodinjskega čistila Thieves.

 

Na kratko o izdelku

Preizkusite čarobnost čistila Thieves Household, ki zlahka odstranjuje trdovratne madeže in čisti problematična mesta v vašem domu, ne da bi za to potrebovali kisle ali jedke kemikalije. Bakterije in plesni so lahko nevarne, še večjo grožnjo vašemu zdravju pa predstavljajo nekatera industrijska čistila. Thieves Household je naravni večnamenski čistilni koncentrat, ki ga lahko uporabljate v vsakem prostoru vašega doma, saj ne sproža negativnih učinkov, značilnih za kisle kemikalije. Razredčite ga v razpršilni steklenici ali vedru; če želite zelo močno čistilo, je primeren tudi v nerazredčeni obliki. Za lažje delo so na etiketi navedena razmerja redčenja.

To večnamensko čistilo se lahko uporablja na katerikoli površini v vašem domu, tako za brisanje prahu, odstranjevanje madežev in drgnjenje kot kakršnokoli drugo čiščenje. Kjerkoli ga uporabite, se boste ob misli, da je varno za vse člane vaše družine, vključno s hišnimi ljubljenčki, počutili resnično pomirjeni. Preden izdelek uporabite na lesenih površinah, plastiki, tkanini in granitu, najprej poskusite očistiti manjši del površine, ki je na manj vidnem mestu. Če se pojavijo madeži ali drugačne poškodbe, čistila ne uporabljajte.

 

Predlagana razmerja glede na uporabo:

  • Večnamensko čistilo: 1 pokrovček gospodinjskega čistila Thieves zmešajte z 2 do 3 skodelicami vode.
  • Razmaščevalec: 1 pokrovček gospodinjskega čistila Thieves zmešajte z 2 skodelicama vode. Za močnejši čistilni učinek uporabite samo polovico ali četrtino količine vode. Po potrebi lahko nerazredčeno čistilo nanesete s krpo na površino, ki jo želite očistiti. Po čiščenju površino obrišite z vlažno krpo.
  • Čistilo za steklo ali ogledala: V 3 skodelice vode dodajte 1 zamašek gospodinjskega čistila Thieves, 5 kapljic mešanice eteričnih olj Citrus Fresh™ in 1 čajno žličko belega kisa.

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: