Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Sivka Plus » Young Living prehranska eterična olja » Esenca Življenja

Linija Plus olj - Prehranska eterična olja

Sivka+ "Lavender+" (Lavandula angustifolia)

Eterično olje sivka plus

Lastnosti:

Eterično olje sivke+ (Lavandula angustifolia) uporabimo, ko pripravljamo svečane jedi za družino in prijatelje. Zelišče ima sladek, rahlo cvetlični okus, ki se dobro ujema z bogato, a lahko hrano. Sivka+ eterično olje uporabimo, ko želimo jedem na priročen način dodati /sredozemski okus.

Čeprav je bolj priljubljeno pri sladkih receptih, se uporaba olja Sivka+ povečuje tudi pri slanih jedeh. Pravzaprav je sivka včasih vključena v znameniti Herbes de Provence skupaj z začimbami, kot so majaron, timijan, origano in rožmarin.

Olje lahko kombiniramo s piščancem, jagnjetino ali celo krompirjem.Olje lahko v celoti izboljša okus jedi. Da bi se izognili premočnemu okusu, začnimo z majhno količino.

 

Uporaba:

  • Domače marmelade obogatimo z eteričnim oljem Sivka+. Poskusimo jih mešati z borovnico, marelicami, malino ali z džemom in želejem breskve.
  • Olje Sivka+ združimo z zemeljskimi, nizkimi notami s svetlim okusom citrusov. Dodajmo Sivko+ limonadi ali sorbetu iz citrusov.
  • Dodajmo Sivko+ v slane jedi z zelišči, kot so timijan, rožmarin in origano.
  • S Sivko+ dopolnimo mlečne jedi, pa tudi krompir, sladoled ali jedi s sladko smetano.

 

Priporočljiva količina:
2 kapljici olja dajmo v nevtralno osnovo. Vzemimo 3-krat na dan.

 

Sestavine:
Čisto eterično olje sivke (Lavandula angustifolia)

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: