Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Muškatni orešček Plus » Young Living prehranska eterična olja » Esenca Življenja

Linija Plus olj - Prehranska eterična olja

Muškatni orešček+ "Nutmeg+" (Myristica fragrans)

Etericno olje Muškatni orešček plus

Lastnosti:

Muškatni orešček prihaja iz zimzelenega drevesa v Indoneziji. Ne glede na to ali je pečen v začinjenemu pecivu ali zmešan v čaju, ta ostra začimba ponuja topel, nostalgičen okus in aromo. Destiliran iz sadja in semen drevesa, ima eterično olje Nutmeg Vitality ™ sladek in izrazito začinjen okus, zaradi česar je to eterično olje tako močno in vsestransko. Nutmeg Vitality ™ je še posebej dober za izboljšanje okusa zimskim jedem, na primer bučnim semenom, sladkemu krompirju in bučam. Poleg izboljšanja okusa najljubšim receptom, ima olje muškatnega oreščka številne koristi za zdravje: podpira miselne funkcije, imunski sistem in se zaradi antioksidativnih lastnosti bori proti prostim radikalom.

 

Uporaba:

  • Za podporo prebavi kanimo v kapsulo mešanico 1 kapljice olja muškatnega oreščka+ in 1 kapljico V-6 ™ kompleksa rastlinskega olja.
  • Za zdrave mišice in sklepe kanimo v kapsulo mešanico 1 kapljice olja in 1 kapljice V-6 ™ kompleksa rastlinskega olja.
  • Za podporo imunskemu sistemu kanimo 1-2 kapljice v sadni ali zelenjavni smuti.
  • Za prazničen okus dodajmo olje pecivom.
  • Za jačanje okusa uporabimo v slanih jedeh.

 

Sestavine:
Olje semen muškatnega oreščka (Myristica fragrans)
100% čisto, terapevtsko eterično olje

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: