Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Modre Kamilice 'Blue Tansy' » Young Living posamezna eterična olja

Posamezna eterična olja

Modra Kamilica "Blue Tansy" (Tanacetum annuum)

eterično olje modra kamilica

Eterično olje modra kamilica

Lastnosti:

Vrsto let so člani Young Livinga uživali v prednostih eteričnega olja modre kamilice v mešanicah, kot so Valor®, Peace & Calming® in JuvaFlex®. Zdaj je na voljo kot samostojno olje in sami lahko odkrijete, kako uporabljati aromo v vašem difuzorju; lokalno kot aplikacijo v izdelkih za nego kože Blue Tansy in še na veliko drugih načinov.
Modra kamilica ali maroška kamilica (tudi tanacetum) je redka botanična rastlina iz družine kamilic. Cenjena je postala zaradi uporabe v vrhunskih in luksuznih izdelkih za nego kože. Strateško, vestno pridobivanje te botanične rastline, značilne za Maroko, omogoča našim članom, da imajo dostop do elitnega eteričnega olja modre kamilice (Blue Tansy).
Morda je najbolj edinstvena naravna sestavina chamazulene, ki daje značilno bogato, globoko modro barvo olja, ki se pojavi po parni destilaciji drobnih rumenih cvetov. S sladkim in prijetnim vonjem postane vsaka uporaba učinkovita  – bodisi kot dodatek večerni negi bodisi razpršena po celotnem domu.

 

Eterično olje modre kamilice:
• Blue Tansy zmešajte z mešanico eteričnega olja Cool Azul ™; Lokalno jo nanesite na utrujene mišice ali za pomirjujočo masažo po vadbi.

• Eterično olje Blue Tansy dodajte najljubšemu toniku za nego kože ali ga nanesite direktno na kožo, da jo pomiri in navlaži.

• Blue ​​Tansy dodajte Gentle Mist ™ difuzorju, da razpršimo po obrazu in tako navlažimo in napnemo kožo.

•  Razpršujte Blue Tansy po domu in ga osvežite s sladko, cvetlično dišavo.

• Dodajte Blue ​​Tansy solnim kopelim in uživajte v prednostih čiščenja kože in si ustvarite sproščujoče okolje.

Uporaba:
Lokalno: Razredčite 1 kapljico z 1 kapljico V-6 ™ ali oljčnega olja in po potrebi nanesite na želeno področje.
Aromatično: Razpršujte 3-krat dnevno do pol ure.

 

Opozorilo:

Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Pazite, da ne pride v stik z očmi in sluznicami. Če ste noseči,  dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem.

Sestavine:

Olje Tanacetum annuum (Blue Tansy)

eterično olje modra kamilica

eterično olje modre kamilice

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: