Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Mirte 'Myrtle' » Young Living posamezna eterična olja

Posamezna eterična olja

Mirta "Myrtle" (Myrtus communis)

Eterično olje mirta

Lastnosti:

Mirta ima prijetno aromo, ki spodbuja in hkrati pomirja. Te lastnosti pomagajo izboljšati in polepšati videz zdrave kože. Glavne sestavine so Alpha pinene, Eucalyptol in Limonene. Mytus communis, navadna mirta, je avtohtona vrsta v Sredozemlju, zlasti na otokih Korzike in Sardinije. Ta dragocena aroma je omenjena v mnogih zgodovinskih spisih. Starodavna besedila omenjajo  uporabo mirte za pomoč pri težavah z dihanjem, čeprav klinične raziskave tega še niso potrdile. Za Rimljane je bila mirta  nepogrešljiva na vrtovih, zato so ta grm  razširili po vsem imperiju.

 

Primarne prednosti:
Izboljša videz in stanje kože. Ko ga nanesemo, nas olje »dvigne« in naredi blažene . Lahko ga vdihujemo neposredno iz stekleničke.

Uporaba:
Lokalno: nanesite na želeno področje. V primeru občutljivosti razredčite 15 kapljic v 10 ml V-6.
Aromatično: razpršujte 3-krat na dan do pol ure.

Opozorilo:
Hranite izven dosega otrok. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem. Možna občutljivost kože.

 

 

 

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: