Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Eterično olje Citronela 'Citronella' » Young Living posamezna eterična olja

Posamezna eterična olja

Eterično olje citronela

Citronela "Citronella" (Cymbopogon nardus)

Eterično olje citronela

Lastnosti:

Za osvežilno, poživljajočo dišavo, ki odpravlja neprijetne vonjave, je eterično olje Citronela idealno za razprševanje v zaprtih prostorih in za osvežitev zraka na prostem. Citronella je pomembna sestavina izdelkov Young Living, na primer v mešanici olja za prečiščevanje »Purification«. Cymbopogon nardus je vrsta limonske trave, znane kot citronka, ki zraste do dveh metrov visoko. Predvidevajo, da  ta vrsta izvira iz Indonezije. Osnovne kemične sestavine tega eteričnega olja so geraniol, geranil acetat in limonen.

 

Primarne koristi:
Ima osvežujočo in poživljajočo dišavo. Razpršite v notranjosti in na prostem, da osvežite zrak in odstranite neprijetne vonjave. Vključuje geraniol, limonen in geranil acetat. Za uporabo na prostem se odlično kombinira s cedro.

Uporaba:
Lokalno: nanesite na želeno področje. V primeru občutljivosti razredčite 15 kapljic v 10 ml V-6.
Aromatično: Razpršujte 3-krat na dan do pol ure.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok. Če ste noseči, dojite, jemljete zdravila ali ste bolni, se pred uporabo posvetujte z zdravstvenim delavcem. Možna občutljivost kože.

Eterično olje citronela

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: