Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/bogmanag/public_html/esenca-zivljenja.si/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231
Sistem za nego kože ART » Young Living osebna nega

Esencialni izdelki za osebno nego

Sistem za nego kože ART (ART® Skin Care System)

Sistem za nego kože ART

Sistem za nego kože ART

Na kratko o izdelku

Sistem za nego kože ART® Skin Care System Young Living varno in učinkovito očisti, tonizira in vlaži kožo na obrazu ter s tem prebudi naravno lepoto vašega obraza. Z blagodejnimi inovativnimi rastlinskimi izvlečki ter učinkovitimi, do kože prijaznimi eteričnimi olji smo ustvarili sistem za nego kože, ki lahko postane osnova vaše osebne nege. Enako kot umetnik pripravi svoje platno, boste tudi vi z mojstrovinami ART® Young Living pripravili svojo kožo za svež, pomlajen in sijoč videz. V tem je lepota sistema ART®!

 

ART® GENTLE CLEANSER je nežna čistilna pena, ki s kože odstrani nečistoče, ne da bi jo dražila ali ji odvzela njeno naravno maščobo.

ART® LIGHT MOISTURIZER je lahka vlažilna krema, ki kožo navlaži in ji pomaga vlažnost ohranjati. Posebna patentirana mešanica eteričnih olj in naravnih sestavin bo vaši koži vrnila mehkobo in lahkotnost.

ART® REFRESHING TONER je osvežilni tonik za odstranjevanje ostankov nečistoč, ki kože ne izsuši. S svojo popolno mešanico eteričnih olj tonik koži pomaga ohranjati njen naravni pH.

 

Sistem za nego kože ART

Deli s prijatelji:

Ime:

Vaš e-mail: